Nokia Lumia 920 skyddskal
Allmänt: Ett skyddskal för din Nokia Lumia 920. Hål för knappar, kamera och blixt. Stadigt plast som skyddar din telefon från repor och slag. Finns i 10 färger så du hittar garanterat din favorit.

5/5 Hyvä lisuke, antaa selvästi paremman otteen. Hinta erinomainen, käytettävyys myös. Laatu tuntuisi olevan myös hyvää luokkaa. Kaikki kohdallaan :)
- Kärkölä, Finland - ()
5/5 Säilytti pitkään pintansa, ei kulunut liukkaaksi ja pysyy hyvin paikoillaan. On suojannut hyvin kännykkää ja kestänyt hämmästyttävän pitkään. Vasta parin vuoden käytön jälkeen alkanut lohkeilla reunoistaan. Hyvä ostos.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Aivan liian kovaa muovia. Tuotteen laatu ei vastaa alkuperäistä (toki ei hintakaan). En kuitenkaan suosittele kenellekään. Jäärapana voisi toimia.
- Pyhajoki, Finland - ()
3/5 Hyvä peruskuori nokialaiseen.
- Mänttä, Finland - ()
4/5 Kuoren pinnassa hiukan epätasaisuuksia, ajaa kuitenkin asiansa oikein hyvin.
- Kerava, Finland - ()
3/5 Ei ollut sellainen kuin kuvittelin. Ei suojaa juurikaan iskuilta. Tuote on kovaa muovia ja siksi ei ole niin hyvä suojaamaan puhelinta. Tuotteen hinta/laatu -suhde oli kuitenkin mielestäni kohdillaan. Enpä olisi enempää maksanutkaan.
- Rauma, Finland - ()

Nokia Lumia 920 skyddskal

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

 

Ett skyddskal för din Nokia Lumia 920. Hål för knappar, kamera och blixt. Stadigt plast som skyddar din telefon från repor och slag. Finns i 10 färger så du hittar garanterat din favorit.