Nokia Lumia 800 mobilskal
Allmänt:Ett skyddskal för din Lumia 800. Hål för knappar, kamera och blixt. Stadigt plast, skyddar din telefon mot repor och slag. Nio färger.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Joona R.
    Joona R. (2014-03-24)

Våra kunders produktvideor

4/5 Suojakuori oli sellainen kuin oletinkin ja oli hintansa arvoinen. Väri oli hiukan erilainen kuin kuvassa. Kesti hyvin paikallaan ja oli käytössä yhtä kauan kuin kännykkäkin.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tuote tilattiin tytön puhelimeen ja on edelleen jokapäiväisessä käytössä. Pesee kyllä laadussa alkuperäisen Nokia tuotteen. Toimii kun junan vessa. SUOSITTELEN.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Heppoinen rakenne mutta eipä muutaman euron hinnalla voi muutakaan saada, palveli ihan hyvin puhelimen kuorena mutta kulmat eivät kestäneet kun halusi puhelimen irti.
- Mynämäki, Finland - ()
3/5 Istuu hyvin puhelimeen mutta muovi tuntuu hieman kovalta, tuntuu halkeavan helposti. hieman epämukava pinta.
- Riihimäki, Finland - ()
Varmasti hintansa arvoinen. Tarkoitus oli suojata puhelinta kolhuilta, kun on kokenut kovia pudotessaan. Suojaa myös lipsumiselta, koska pysyy paremmin kädessä. Lumian kuori ilman suojaa on liukas ja lipsuu helposti. Suosittelen!
- Tampere, Finland - ()
4/5 Muuten kyllä kivat kuoret mutta ajan kanssa kuorista alkoi kulumaan päälypinta pois, ainakin minun kovassa käytössäni
- Oulu, Finland - ()

Nokia Lumia 800 mobilskal

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Ett skyddskal för din Lumia 800. Hål för knappar, kamera och blixt. Stadigt plast, skyddar din telefon mot repor och slag. Nio färger.