Änglavingsfjäder halsband
Halsband som ser ut som en fjäder som fallit av en änglavinge.

5/5 Ihan siistiä työtä, laatua siis ihan koko rahan edestä. Ulkonäkö vastaa ihan kuvausta. Ei mitään moitetta. Hankala tämmöisestä tuotteesta kauheen pitkää stooria keksiä. Kaulakoru arkeen kuin juhlaan.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Akalle tilasin, tykkäsi. Ite en ole käyttänyt, enkä käytä. Halpahan tuo oli, mutta kelpasi kuitenkin akalle. Tarvitaan muka pidempi arvostelu. Tässä se: Akalle tilasin, tykkäsi. Akalle tilasin, tykkäsi. Akalle tilasin, tykkäsi. Akalle tilasin, tykkäsi. Akalle tilasin, tykkäsi. Akalle tilasin, tykkäsi.
- Pori, Finland - ()
4/5 Kaunis ja erittäin halpa. Sopii niin arkeen kuin epäviralliseen juhlaan. Ihanan pituinen ketju, ei liian lyhyt eikä liian pitkä :)

Hieman mitäänsanomattoman näköinen, mutta eihän aina tarvi loistaa. Väri on kaunis. Suosittelen. Vaikka minulla on pieni nikkeliallergia, ei tuote ole aiheuttanut ihottumaa.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Edullinen koru. Ketju sopivan pituinen. Ketjun materiaali hiukan vanhahtavaa metallia, joka saattaa aiheuttaa joillekin ihottumaa. Ketjun kestävyyskin mietityttää, mutta ainakaan vielä ei ole mennyt rikki.
- Mäntsälä, Finland - ()
2/5 Vaatimaton koru vaatimattomaan hintaan. Asustekoruksi vaatteitten mukaan. Kestävyydestä en tiedä kun taas lahjaksi meni. Kivan pitkä ketju eli sopii monien vaatteitten kanssa.
- Aittojärvi, Finland - ()
5/5 Kiva kaulakoru, vastaa odotuksia. Laatua hankala arvioida, mutta vaikuttaa ihan hyvin tehdylta ja hinnan huomioiden eiköhän kestä niin kauan kuin odotankin kestävän. Kaunis koru.
- Rovaniemi, Finland - ()

Änglavingsfjäder halsband

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Halsband som ser ut som en fjäder som fallit av en änglavinge. 


Specifikationer:

  • Vikt: 19g