Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Dörrkrokar
Perfekt för en liten lägenhet med ont om plats att hänga saker.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Minna T.
  Minna T. (2014-12-03)
 • Produktfoto av Panu R.
  Panu R. (2014-09-07)

4/5 Tosi kätevä tuote meillä on lapsenlapseni kanssa kaikkea kivoja pikku juttuja jotka saa nyt hauskasti esiin. Suosittelen. Voi laittaa myös tarpeelliset tavarat hyvin ja ne saa nopeasti.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ei enää vaatteita pitkin asuntoa! Säädettävyys eri kokoisille oville toimii pituuden puolesta ja kun vähän käyttää pihtejä niin ala- ja yläosan kiinnityksenkin saa toimimaan riippumatta oven paksuudesta. 2 vuotta käytössä eikä ole mennyt mikskään.
- Forssa, Finland - ()
2/5 Tuotteesta puuttui osa, varmaan palautettu ja kadonnut sitten oleelliset raudat päistä joilla saa kiristettyä oveen, eli eipä voi tätä tuotetta testata.... mutta saapahan 50 centtiä takaisin tästä arvostelusta josta ei ole hyötyä.
- Turku, Finland - ()
3/5 Omaan käyttöön ei oikin toiminut, kun ennen muuttoa rempattiin kämppä ja laitettiin uudet laminaatit, niin ei mahdu kunnolla enää oven alle.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Kämpässä on aika vähän säilytystilaa ja varsinkin eteisessä ei oikein ole mitään missä pitää kaikkea rompetta.

laitoin kiinni eteisen oveen ja avot saa laukut ja muut sellaiset tavarat oikein näkyvään paikkaan, ettei unohdu niin helposti. Pysyy oikein hyvin omassa ovessa, ei ole pudonnut, molempien päiden metallisia klipsejä piti vähän säätää, mutta sen jäkeen on ollut koko ajan paikoillaan, kestää kohtuullista painoa, esim. sellainen suht painava talvitakki pysyy ihan hyvin ovessa, mutta täyteen pakattu reppu on jo liikaa. Suosittelen.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Näitä olisi pitänyt tilata enemmän! Onnekseni sattui tulemaan vihreä! Helppo asentaa ja tähän saa tosi monta tavaraa "säilöön"! Pienessä asunnossa kaikki kokeiltava!Todellakin hinta ja laatu ovat kohdallaan! Sain kaikki kassini ja pussukani eteisen oveen roikkumaan, siinä ovat käden ulottuvilla mukavasti!
- Joutseno, Finland - ()

Dörrkrokar

★★★★★
★★★★★
27 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Har du ont om plats att hänga kläder på? Eller dina väskor? Denna smarta produkt ger dig nya förvaringslösningar. Fäst enda änden på dörrens underkant och den andra på överkanten, fäst krokarna på önskad höjd och ta ett steg tillbaka för att beundra denna smarta lösning. Du kan fästa flera remmar på en och samma dörr. Perfekt för en liten lägenhet med ont om plats att hänga saker.


Specifikationer:

 • Längd: 2 meter
 • Material: ABS och harts
 • Vikt: 200g
 • Fyra färger

Garanti:

1 månader

Produkter du kanske är intresserade av: