Klädborste
Med denna kan du lätt och snabbt få bort hår, smuts och damm från dina kläder.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-04-23)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-04-23)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-16)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-16)

Våra kunders produktvideor

5/5 Itse tuote on "ruma" tietyllä tapaa, molemmilla puolilla harja, mikä yllätti, isällä tämän tapainen ja oletin että vastaa sitä ja kyllä vastaa... eli 2 puolella, ja toimii. Suosittelen jos vielä saatavilla.
- Turku, Finland - ()
5/5 Paras väline karvojen irroittamiseen vaatteista. Tässä on vielä se hyvä puoli, että se ei ole kertakäyttöinen, kuten tarralla toimivat versiot vaan tätä voi käyttää kerta toisensa jälkeen vähän puhdistamalla..
- Nakkila, Finland - ()
3/5 Koska olen niin laiska, etten jaksa juosta kaupoissa hakemassa tuotteita, joita voi ostaa netistäkin ja tulevat suoraan kotio. Tämäkin on sellainen tuote, etten missään nimessä lähde hakemaan kaupoista, ties kuinka kauan saa hortoilla ja haeskella. Kyllä se toimii siihen tarkoitukseen mihin pitääkin.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Nukkamatto käytännöillisesti molemmilla puolilla harjaa..
- Nakkila, Finland - ()
5/5 Muistan tämän vaateharjan jo nuoruudesta. Mikään nykyjään markkinoilla oleva ei pysty samaan kuin tämä. Tällä saa kätevästi koirien ja kanin karvat pois esim vaatteista. Luontoystävällisempi kuin muut. Muista tulee järjetön määrä jätettä!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Nykyään ei meinaa saada enää tällaisia vaateharjoja mistään, kun kertakäyttöiset teippiharjat on yleistyneet. Toimiva kapistus eikä mitään kertakäyttökamaa, suosittelen!
- Oulu, Finland - ()

Klädborste

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Gillar du svarta kläder men du har en vit katt därhemma? Det brukar inte sluta så bra.. Med denna kan du lätt och snabbt få bort hår, smuts och damm från dina kläder. 


Specifikationer:

 • Mått: 25x5x3cm
 • Vikt: 0.15kg

Garanti:

3 månader