Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Mysfilt med inbyggda ärmar

4/5 Ihana kääriytyä huopaan ja silti on kädet vapaana eikä tarvitse ottaa peittoa pois esim. kirjaa lukiessa tai kännykkää selatessa. Pysyy hyvin päällä istuessa. Varsinkin mökillä mitä parhain lämmittäjä syysiltoina.
- Turku, Finland - ()
4/5 Ihan käypä viltti johon kääriytyä. Tiivis, mutta aika ohut. Kangas näytti heti uutena aika nukkaantuneelta - eli varmasti tulee myös käytössä nukkaantumaan todella nopeasti. Kerää myös mukavasti pölyä tai muiden kankaiden nukkaa itseensä - sähköinen kaveri siis. Punainen ei ollut niin tumma kuin kuvassa, aika Coca-cola joulun punainen.
- Turku, Finland - ()
2/5 Olen melko varma, ettei kyseinen tuote ole kuvassa. Omassa käytössä hyvä että alle mahtui, hihat turhan ahtaat ja peitto muutenkin kovin ohkainen. Ei sovellu koiratalouteen.
- Renko, Finland - ()

Mysfilt med inbyggda ärmar

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Detta är Sleeve Blanket, den supermjuka fleecefilten med inbyggda ärmar. Filten är gjord för att passa dig och hålla dig varm från topp till tå samtidigt som du har fullständig rörelsefrihet att läsa, äta eller arbeta med datorn i total komfort. Sleeve Blanket kan även hålla dig varm utomhus. Perfekt för höstkvällar i trädgården!

Specifikation:

  • Mått: 180 x 137cm
  • Vikt: 538g
  • 100% Polyester


Garanti:

Produkten har 30 dagars garanti.


Produkter du kanske är intresserade av: