Randig LED armbandsur
Denna snygga och futuristiska klocka med LED visar dig tiden via antingen röda eller blåa LED ljus.

4/5 Erittäin hyvin sopii melko lailla kaikkiin asukokonaisuuksiin, mukava käyttää, ei hierrä eikä hankaa, selkee ja hyvä valoisuus led-valojen ansiosta.

Jos alkaa hiertää tai hankaa ni pieni pala kirkasta teippii kellon takaosaan ni loppuu sekin. Toimii myös huumorituotteena tarvittaessa, joku kysyy kelloa ni näyttää vaan ni naurut on taattu.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Binäärikello on veikeä tuttavuus. Täytyy oikein opetella lukemaan sitä. Kaikkeen kuitenkin tottuu. Kromipinnotus on ohut, ja ihon hiki syö sen pian rikki. Runkomateriaalina käytetty kupari saattaa aiheuttaa allergisen reaktion ja ihottumaa. Mielenkiintoinen tuttavuus. En voi kuitenkaan käyttää sitä jatkuvasti.
- Valkeakoski, Finland - ()
3/5 Metallin laatu on ikävä, nikkelimäinen.

Ranteen hikoillessa alkaa siis haisemaan.

Nopea vilkaisu kelloa kohti painettuasi nappia ei kerro muuta kuin että onko AM vai PM ja että onko tunti miten pitkällä.

Tarkan kellonajan tulkitseminen vaatii pitemmän vilkaisun jolloin ehdit katsomaan minkä numeron kohdalla palaa valo, jota vaikeuttaa entisestään se että valo vuotaa pahasti vierekkäisiin loviin.

Hauska juttu ihmisten ihmeteltäväksi mutta käytännöllisyys on tästä kaukana.
- Turku, Finland - ()
1/5 Kello lopetti toimintansa aikaan laitettaessa, elikkä toimi noin pari minuttia. Jos lisää tekstiä pitää olla, niin ihan paska. Vieläkin lisää, no jotain positiivistä, on se erikoisen näköinen.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Ainakin patterit ovat kestäneet.Tuli tilattua liian isolla hihnalla joten en ole oikein voinut käyttää. lahjana tosin menee,mutt ei ole vielä tullut kaveria vastaan, joka ymmärtäisi tämän kellon päälle.
- Imatra, Finland - ()

Randig LED armbandsur

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Denna snygga och futuristiska klocka med LED visar dig tiden via antingen röda eller blåa LED ljus. Armbandet som är av rostfritt stål kan lätt anpassas för att passa dig. 

 

Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti. 


Garanti:

3 månader