7" skärmskydd
En skydd för 7" surfplatta som effektivt skyddar skärmen från repor.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Petron
  Petron (2016-01-02)
 • Produktfoto av Tapani K.
  Tapani K. (2015-07-14)
 • Produktfoto av Tapani K.
  Tapani K. (2015-07-14)
 • Produktfoto av Issikka
  Issikka (2014-04-26)
 • Produktfoto av Samu E.
  Samu E. (2013-09-23)

Våra kunders produktvideor

5/5 Dessa ska jag köpa fler av till alla tre surfplattor vi köpt här, är ju så bra så man kan klippa dom lite för att det ska passa vilken telefon som helst.
- Avesta, Sweden - ()
5/5 Olen käyttänyt tuotetta tabletiin jonka ostin myös e-villestä. Kalvo oli helppo asettaa tuotteen päälle .Hinta halpa, suosittelen, hinta halpa. T.Arja
- Punkalaidun, Finland - ()
2/5 En suosittele. Täysin toivoton tehtävä yrittää saada Huawein tabletin näytönsuojaksi. Ei vaikka kuinka leikkeli ja veisteli. Halpa hinta ei paljon pelasta, kun tuotteella ei tee mitään. Roskiin meni.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Kalvo on melko ohut ja rypistyy helposti, kalvon ja ruudun väliin jää lähes varmasti ilmakuplia. Kuplien aiheuttama haitta on nähdäkseni vain kosmeettinen. Pitää ruudun suojassa sormenjäljiltä ja pieniltä naarmuilta kuten odottaisi. Riippuen tabletin mallista, kalvoa voi joutua trimmaamaan hieman.
- Mustasaari, Finland - ()
3/5 Halpa, halpa, halpa. Ei vain sopinut siihen mihin yritin, vaan oma vikani kun koitin paikkaan johon tuo ei ollut tarkoitettu. Ei kannata esim koittaa leikellä pienemäksi, ei siitä tule hyvää kuitenkaan.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Ostin näitä 5kpl kun tilasin Aoson 7" tabletin. Olikin hyvä koska laitteessa kiinni ollut alkuperäinen valmiiksi hieman irti muutamasta kohdasta. Taitaa jäädä kyllä käyttämättä koska ovat pidempiä ja leveämpiä kuin itse laite. Kalvoista puuttuu tietty kameran linssin reikä ja leikkaamalla ei saa kuin rosoisen reunan aikaiseksi.
- Turku, Finland - ()

7" skärmskydd

★★★★★
★★★★★
53 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

En skydd för 7" surfplatta som effektivt skyddar skärmen från repor.

 

Specifikation:

 • Mått: 190 x 119 mm

 

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt.