Casa Curren 8059 Klocka
Denna klocka är av hög kvalitet och är dessutom mycket snygg.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jarmo J.
  Jarmo J. (2017-11-22)
 • Produktfoto av Jarmo J.
  Jarmo J. (2017-10-30)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2014-06-26)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2014-06-20)

4/5 Eipä ole hinnalla pilattu ja aikaa naputtaa kohdalleen. Laadusta ei päivän parin kokemuksella voi sanoa mitään. Käytettävyys perustoiminnoiltaan ok, mutta pienet lisänäytöt ei ole ainakaan itselleni auenneet. Toimitus nopeampi mitä ilmoituksessa. Toimituksen iso miinus siinä, että tilasin kellon valkoisella näytöllä, mutta toimitettiin kuitenkin keltaisella näytöllä?
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Kello sopii todella hyvin ranteeseen ja on muutenkin todella tyylikkään näköinen. Kello myös kestää hyvin eikä kello taulun lasi naarmuunnu helposti edes kovassa käytössä. Eikä kello myöskään hätkähdä pienesta vesi sateedta
- Kausala, Finland - ()
2/5 Kova ääninen kello. Kellotaulun pohjalla olevat osoittimet alkoivat irtoilla melko nopeasti jonka jälkeen kello lensi roskapönttöön. Pitänee tässäkin tapauksessa paikkansa, ettei halvalla saa hyvää. En suosittele
- Kajaani, Finland - ()
hyvä kello arkipäivään.
- Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen rannekello. Kello pysynyt hyvin ajassaan, ei ole tarvinnut kertaakaan säätää. Yksi rannekkeen tappi mennyt poikki, mutta siihen sopi onneksi vanhasta kellosta otettu. Itsellä kello on suhteellisen vaativassa käytössä töissäkin jossa saa iskuja ja luultavasti sen takia tappikin katkesi. Ei voi muutakuin suositella.
- Hyvinkää, Finland - ()
2/5 Kello on hienonnäköinen, mutta ei pysy ajassaan olleenkaan. Vuorokaudessa heitti jo tunnin! Kello on hirveän raskas. Ollaan aikaisemminkin ostettu Currenin (naisten)kello joka pysyi ajassaan sekä kesti vettä ja oli vuosia käytössä. Tämä oli pettymys.
- Pudasjärvi, Finland - ()

Casa Curren 8059 Klocka

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Denna klocka är av hög kvalitet och är dessutom mycket snygg. Vattenavvisande och gjord av rostfritt stål. Klockans glas är mineralglas som är resistent mot hårda slag och stötar. Klockan har Quartz-maskineri och kan därmed noggrant mäta tid. 

 

Tekniska specifikationer:

- Quartz
- Glas mineralglas
- Rostfritt stål
- Vikt: 142g
- Mått 45x42x10mm
- Tidsstyrning
- Sterling silver armband
- Röd, svart, gul eller vit
- Dubbelsäkert lås

 

Garanti:

Produkten har 1 års garanti.


Garanti:

1 år