6x Smarta Kabelhållare
Med denna bekväma och billiga typ av kabelgömmare får du kablarna att stanna kvar på bordet, även när du inte använder kabeln.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Toni S.
  Toni S. (2015-10-02)
 • Produktfoto av Viktor H.
  Viktor H. (2015-03-25)
 • Produktfoto av Viktor H.
  Viktor H. (2015-03-25)
 • Produktfoto av Juhani P.
  Juhani P. (2015-01-20)
 • Produktfoto av Ladyalice
  Ladyalice (2014-08-23)
 • Produktfoto av Ladyalice
  Ladyalice (2014-08-23)

5/5 Loistotuote loistavaan hintaan! Liimapinta on hyvä, eikä yksikään ole kertaakaan tippunut itsestään seinästä pois. Näiden avulla saa hyvin pidettyä johdot turvassa kaninhampailta. Värit ovat myös oikein kivat, tosin eivät ehkä kovin ympäristöön sulautuvat.
- Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Hankin työpöydän johtoviidakon järjestyksessä pitämiseen ja melkein olen sen saavuttanut. hyvin pitää johdot paikallaan. oikein käteviä ja edullisia.
- K, Finland - ()
5/5 Hyvin pysyy johdot järjestyksessä. Liimapinta saisi olla parempi mutta pikaliimalla sain hyvin kiinni. Ei moitittavaa olleskaan.
- Pori, Finland - ()
5/5 Kätevä muovi klipsu Johtojen pitämiseen myös kynän telineenä käyttänyt. Liimapinta ollut tarpeeksi hyvä eikä ole irronnut. hieman ottaa väri silmään joten musta tai valkoinen olisi neutraalimpi.
- Harjavalta, Finland - ()
4/5 Käteviä kumipömpeleitä liimapinnalla jotka pitävät johdot lähettyvillä eikä lattialla. Pysyät hyvin kiinni puhtaalla ja tasaisella pinnalla. Itsellä ollut käytössä mm. kännykän laturin, peliohjaimien ja USB piuhojen kanssa.

Löysin myös vähän epätavallisen käytön näille liimaamalla kiinni seinään pitämään pöytälevyä työntymästä kiinni seinään että johdot ovat helposti saatavilla.
- Turku, Finland - ()
5/5 Ajaa hyvin asiansa. Neutraalimpia värejä tosin toivoisin, nämä aika iloisesti paistaa valkoisista kalusteista.
- Kajaani, Finland - ()

6x Smarta Kabelhållare

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Har du kontakter och kablar liggandes över hela golvet? Med denna bekväma och billiga typ av kabelgömmare får du kablarna att stanna kvar på bordet, även när du inte använder kabeln.

 

Medföljer :

 • 6 x Kabelhållare
 
 
Garanti:
 
Produkten har 6 månaders garanti.

Garanti:

6 månader