Bröstmassage
Enheten levererar mikroskopiska elektriska strömmar till dina bröst och gör därmed att bröstmuskulaturen piggas upp, och du får därmed piggare bröst.

4/5 En osaa vielä käyttää mutta harjoitus tekee mestarin eikö uskon toimivan kirjoitan lisää ku olen alkannut kunolla käyttää ja tuloksista kerron
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Agradable manera de realzar el buto y con un precio ideal, el resultado el tiempo lo dirá.
- Madrid, Spain - ()
2/5 Ostin nämä käyttääkseni niitä itse asiassa sovelletusti pakaroiden kiinteyttämiseen. Valitettavasti laite ei kuitenkaan toiminut/ei aktivoitunut/näytössä ei näkynyt mitään.

Sain kuitenkin rahani takaisin fiksulta asiakaspalvelulta asiakasrahan muodossa.

Saatan vielä jossain vaiheessa ostaa tämän tuotteen, koska se vaikuttaa ideana mielenkiintoiselta (ja jos seuraava vastaava toivon mukaan toimisi).

Aika ”kiinalaisille” rinnoillehan (siis pienille rinnoille) tuokin tuote on kokonsa mukaan mitoitettu, jos rintojen päälle laitettavat ”läpyskät” kiinnittää kiinni toisiinsa, niin että ne muodostavat ”ympyrän”. Mutta ne läpyskät voi jättää aukikin eli kiinnittämättä tai sitten käyttää sovelletusti johonkin muuhun kehon osaan, uskoisin(?).

Paljoa eivät olisi maksaneet, jos olisivat toimineet.
- Uusikaupunki, Finland - ()
Toimiva tuote vaikka mitään tuloksia en kyllä huomannut tällä saavani.
- Uusikaupunki, Finland - ()
1/5 ei toiminut ollenkaan
- Kannonkoski, Finland - ()
4/5 ok,llego perfecto

!!!!!!
- Soria, Spain - ()

Bröstmassage

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Har du hängande och ledsna bröst? Då har e-ville lösningen på ditt problem. Enheten levererar mikroskopiska elektriska strömmar till dina bröst och gör därmed att bröstmuskulaturen piggas upp, och du får därmed piggare bröst.

 
Specifikation:
 
  • Drivs med 3xAAA batterier
  • Manual  
  • Tub med smörjande gel för elektroderna
 

Garanti:

6 månader