Omvänt dörröga
Normalt kan man bara se ut genom titthålet i dörren, men denna kan du även se in.

5/5 Vanhustyössä hätätapauksissa ollut omiaa. En suosittele tuotetta yleisesti sillä tuolla on se ikävä kääntöpuoli ja väärinkäytettäessa loukkaakotirauhaa!
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Tuotetta en ole varsinaisesti vielä päässyt käyttämään varsinaisessa tarkoituksessa, mutta mukaan tullut kissansilmä paljasti melko nopeasti toiminnan. Olin ehkä odottanut enemmän tuotteelta, että linssi olisi kääntänyt vastakkaiseksi toisin päin, mutta linssi siis simuloi sen, että ovessa olisi reikä ja siitä katselisi. Toisin sanoen, linssistä näkee kyllä läpi, mutta ei lainkaan laajempana kun mitä näkyisi samankokoisesta reiästä. Paljastaa varmastikin kuka oven tulee avaamaan, mutta siihen se taitaa jäädäkin. Taisi itselläni vain olla liian korkeat odotukset.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Ihan jees värkki. Voi tiirailla ihmisten kämppiin jotenkuten ja naaupurin leena näyttää aina niin makealta kun tepastelee läpinäkyvässä yöpaidassa... voisi kuvitella :) Ei kummonen lelu eli ei kummepia kommentteja.
- Kerava, Finland - ()

Omvänt dörröga

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Normalt kan man bara se ut genom titthålet i dörren, men denna kan du även se in. Sätt denna mot dörrögat och spana in för att se vad som händer på andra sidan. 

OBS! Tänk på att denna produkt inte får användas för olagliga syften. Följ ditt lands lagar och regler. 

 
Medföljer:

  • Omvänt dörröga x 1
  • Rengöringsduk x 1 
Garanti:
 
Produkten har 3 månaders garanti.

 

Garanti:

3 månader