Grillhandskar av silikon
Handskarna är beklädda med små söta hjärtan.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Markus M.
    Markus M. (2016-11-03)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-10-25)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2016-10-25)

Våra kunders produktvideor

5/5 Grillihanskat todella pirteän väriset, löytyy kaapista yhdellä katsomisella vaikka olisivat vähän tavaran peitossa. Toimivat, voi ottaa kuumankin astian suoraan uunista eikä polta. Hiukan kömpelöt käyttää, mutta täyttävät sen tarkoituksen mihin ne on tehty.
- Heinämaa, Finland - ()
4/5 Todella hyvät käytettäväksi leivinuunin kanssa...Leipiä otettaessa uunista ei polta käsiä ja tuntuvat mukavalta käsissä..Todella edulliset ja sopivat toki myös sähköuunin kanssa..Ja odotan miten toimii savustuspöntön kanssa...
- Kiuruvesi, Finland - ()
4/5 Tilasin hanskat amattikeittiöön ihan kokeilumielessä. Toimivat todella hyvin kun ottaa uunista esilämmitettyjä vakuumipusseja, kädet ei enää pala. Muutenkin kaikki mikä on märkää ja kuumaa niin tämmöinen vesitiivis hanska suojaa hyvin. Joidenkin mielestä ovat kömpelöt. Toivottu on myös eri kokoja. Suomesta ei ole löytynyt samanlaisia missä olisi kaikki sormet käytössä ainoastaan peukalo, sen takia oikeastaan tilasinkin.
- Paippinen, Finland - ()
5/5 E-villen keittiövälineet ovat kaupan parasta antia eli ne ovat olleet laadukkaita ja toimivia. Nämät hanskatkin ovat oikein hyvin toimivat. Kooltaan nuot vastaavat suunnilleen työhanskojen kokoa 10 eli useimpien miesten käteen sopivan kokoiset. Painoltaan hanskapari on yhteensä 300 grammaa eli melko paljon, mutta niin pitääkin olla, jotta kuuman eristävyys on hyvä.
- Nakkila, Finland - ()

Grillhandskar av silikon

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Dessa extremt stiliga silikonhandskar gör precis det som de ska göra: de skyddar dig från brännsår och svordomar när du ska hantera din heta grill eller varma kastruller, ugnsplåtar, verktyg m.m.

Handskarna är lagom styva och de tar inte lätt skada av riktigt heta plåtar eller ens av öppen eld. Dessutom ä handskarna vattentäta och riktigt behändiga när du vill få bra grepp om ett burklock.

Om du fortfarande tvekar kan jag ännu nämna att handskarna är beklädda med små söta hjärtan. Alla grillkungar behöver väl lite kärlek, eller hur?