Xiaomi Redmi Note 3 vikbart fodral
Xiaomi Redmi Note 3 vikbart fodral

4/5 Tuote on tuntunut hyvä laatuiselta ja kestänyt tähän mennessä käytössä hyvin. Kännykkä pysyy kotelossa napakasti, vaikka kotelo ei olekkaan hirveän raskastekoinen. Mahtuu ongelmitta taskuun. Ainoa asia mitä kaipaisin niin olisi sulkuläppä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tekee sen mitä pitääkin, eli suojaa puhelimen näyttöä lialta ja naarmuilta pöydällä tai taskussa ollessa. Läpässä ei ole magneettia, mutta pysyy silti riittävän hyvin kiinni, eikä itsellä ainakaan ole auennut turhaan. Miinuksena voisi mainita mm. minimaalisen koon, jonka vuoksi kotelo ei suojaa puhelinta esimerkiksi hiukankaan korkeammalta tippumiselta tai iskusta johtuvasta vahingosta.
- Savonlinna, Finland - ()
3/5 Jag använder betta Xiaomi Redmi Note 3 vikbart fodral till min Xiaomi Redmi Note 3 mobiltelefon och det skyddar både mobil och mobilglaset.

Jag är jätte nöjd.
- Farsta, Sweden - ()
3/5 Kyseessä on perustoimiva, musta flip cover Xiaomi Redmi Note 3:lle, joka ei ulkonäöltään ole hohdokas mutta tekee sen minkä pitääkin, eli suojaa puhelimen näytön ja selkäpuolen naarmuilta.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Suojakotelo hyvää materiaalia ja hyvä käyttää. Hinta laatusude hyvä. Suojaa hyvin puhelinta. Puhelin sopii hyvin taskuun kotelon kanssa. suosittelen.
- Mäntsälä, Finland - ()

Xiaomi Redmi Note 3 vikbart fodral

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Fodral till din Xiaomi Redmi Note 3 som också går att vika som ett stativ. Skyddar effektivt luren från stötar och slitage. Finns i flera färger.