Vaknande mugg
När du häller upp ditt kaffe, te eller annan varm dryck i koppen, kommer den att känna av värmen från drycken och ögonen öppnas upp och önskar dig god morgon.

Våra kunders produktvideor

5/5 Muki on kiva aamukahville herää nopeammin minä itse , käytössä jatkuvasti . Laatu tuntuu kestävältä . Hinta on kohdallaan , voisi laittaa vaikka lahjaksi ystävälle . Olen tyytyväinen ostokseen.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Kyllä herää kupin mukana aamuisin, kun aamukahvit juo.

Kaverit jopa udelleet mistä näitä saa...

Hauskan oloinen

Ei ole uskaltanut laittaa tiskikoneeseen. epäilen että kuva ja sen toimivuus hankautuisi pois.

Mutta... tyytyväinen olen ja hintaluokaltaan ei ole pilattu.
- Kuhmoinen, Finland - ()
4/5 Kaikinpuolin ok tuote. Painuneet silmäluomet eivät normaalissa sisälämpötilassa ole aivan yhtä tummat kuin kuvien perusteella ehkä voisi olettaa.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Vaikka läpällähän tällaisen tilasin, niin kyllä se positiivisesti yllätti että kuppi oikeasti toimii niin kuin se kuvissa esittää. Töissä sai useita hilpeitä nauruja aikaan aamukahvin aikaan. Jos on aamu-uninen niin tämä on sinun kahvikuppisi :)
- Nummela, Finland - ()
5/5 Poitsut on ihan täpinöissään tästä kupista. Kuppiin kun kaataa teetä tai kuumaa kaakaota niin kaveri herää. Jokaisen lapsiperheen unelma kuppi.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen äitienpäivä lahjaksi. Kuuleman mukaan, on hyvin toiminut ja vastasi odotuksia. Hauska aamua keventävä lisä toisen lahjan kanssa.
- Vantaa, Finland - ()

Vaknande mugg

★★★★★
★★★★★
26 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Tycker du också att det är svårt att komma upp på morgonen? Du är inte ensam, denna mugg håller med! När du häller upp ditt kaffe, te eller annan varm dryck i koppen, kommer den att känna av värmen från drycken och ögonen öppnas upp och önskar dig god morgon. Öppnar sig dina ögon lika fort som dessa? Perfekt present till den morgontrötta!

 

Specifikationer:

  • Material: Porslin
  • Storlek: Diameter 8CM, Höjd 9CM

 


Garanti:

6 månader