Vibrerande leksak
Vibrerande leksak som fascinerar både katter och hundar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Niina S.
  Niina S. (2017-04-24)
 • Produktfoto av Skorpion67
  Skorpion67 (2015-12-15)
 • Produktfoto av Skorpion67
  Skorpion67 (2015-12-15)
 • Produktfoto av Niina T.
  Niina T. (2015-09-30)

Våra kunders produktvideor

5/5 Ostin koiralle tämän lelun, ja on tykännyt kovin paljon! Tykkää itse vedellä narusta että saa tämän tärräämään! :D Ja muutenkin kantelee mukanaan. On hyvä! suosittelen!
- Heinola, Finland - ()
5/5 Kotona ole käyttänyt tuotetta testatakseni miten tuote toimii ennen ku annan tuotteen eteenpäin. Tuote toimi ihan hyvin. Kyllä vastaa tarkoitusta. Laatu vaikutti hyvältä. Hinta laatu suhde on kohdillaan. Suosittelen tuotetta.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Tämän kissan lelun ostin Chihulleni ja arvatahan saattaa että heti lähti korvat ja silmät, mutta vetonaru on vielä tallessa ja toimii. Pitempi saisi olla se tosin että värisisi kauemmin, mutta eipä tuo paljoa maksanutkaan :) Ihan mukava lelu.
- Valkeakoski, Finland - ()
4/5 Mukava pikku jyrsijä, joka ei ainakaan heti hajonnut koiran käytössä. Vedettävä naru on turhan lyhyt, lelu tärisee vain hetken aikaa. Koira on kuitenkin tykännyt olennosta alku järkytyksen jälkeen, kun yllättäen lelu värisi eikä vinkunut yms.
- Oulu, Finland - ()
2/5 Ainoa tuoten kanssa mistä on ollu täys pettymys.

Nauhan vetämällä eka kertaa ja jai jumin, sit kissa sai se jotenkin sen toimimaan taas. Mut silti, en suosittelisi tämän edes vaikka puolella euron hinnalla. Tällänen toimisi jos se liikuisi aina tunnin välein yli 3 sekuntia (tämä liikku 3 sek ja taas pitä narua vetää) vaikka sormi paristolla.
- Helsinki, Finland - ()