Sliphuvuden till Kemei fotfil
Byt ut sliphuvudet efter ca 15 gångers användande för att uppnå samma goda resultat varje gång.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juhana L.
  Juhana L. (2016-01-07)
 • Produktfoto av Juhana L.
  Juhana L. (2016-01-07)
 • Produktfoto av Juhani L.
  Juhani L. (2015-05-31)
 • Produktfoto av Juhani L.
  Juhani L. (2015-05-31)

5/5 En tiedä, miltä tuote tuntuu, koska ostin sen lahjaksi ja en ole muistanut kysellä, miltä se sitten tuntuu. Luulisin, että ihan hyvältä, koska mitään valituksia ei ole kuulunut. Sitä paitsi hinta on muihin vastaaviin tuotteisiin todella edullinen.
- Turku, Finland - ()
4/5 Hyvä että tämmöisiä on myynnissä, niin ne jatkavat jalkaraspin ikää oleellisesti eikä joudu heti ostamaan uutta vanhan laitteen tilalle. Hinta itse laitteeseen verrattuna ei ole hirveän edullinen, mutta silti kannattava ostos.
- Pyhäsalmi, Finland - ()
3/5 Kallis on. Noita laitteita saa vähän yli kympillä ja niissä on yleensä kaksi rullaa mukana. Muuten toki toimii. No nyt tuli lyhyenläntä arvostelu. Toimi toimii toimii. Kallis kallis kallis
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Kyllä kuiva nahka kyytiä saa. Ompi ihan jes mulle kuka olen mies, nii ainakii mulla turvakengissä kovettuu varpaat....Ikäväkyllä ei vaikuta pottivarpaiden väliin....
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Vara-raspia en ole vielä tarvinnut, koska laitteen mukana tulleista kahdesta raspista olen niistäkin käyttänyt vasta ensimmäistä. Raspi ei juurikaan kulu käytettäessä, joten näistä on hyötyä vielä pitkään, mikäli itse laite vain kestää.
- Huissi, Finland - ()
4/5 Helppo vaihtaa koneeseen. Tuntuu että saisi kestää hieman kauemmin. Hinta mielestän korkea jos vertaa perinteiseen raspiin. Mutta kyllä pöly lentää kun on oikein kuivat kantapät.
- Riihimäki, Finland - ()

Sliphuvuden till Kemei fotfil

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Sliphuvuden som passar till Kemei elektrisk fotfil. Byt ut sliphuvudet efter ca 15 gångers användande för att uppnå samma goda resultat varje gång.
Sliphuvudena är löstagbara och tvättbara.
Säljes styckevis, men vi erbjuder mängdrabatt vid större köp.


Specifikationer:

Medföljer:

 • 1 x Roterande sliphuvud

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)

Liknande produkter