PS4 analoga gummihättor
Byt ut nötta delar på din PS4 controller med dessa hättor.

4/5 Halpa mutta toimii niinkuin pitää. oli vhä vaikea asentaa, mutta asennettuna toimii lähes samalla lailla kuin alkuperäinen. Suosittelen kyllä tällä hinnalla.
- Kuuslahti, Finland - ()
5/5 Lapset tykkäävät kovasti kun ohjaimissa on nyt eriväriset tatit & suojakuoret ja jokainen erottaa oman ohjaimensa jo ulkonäön perusteella. Suosittelen, mikäli perheessä on useampia ohjaimia :) Hinta -laatu suhde ok.
- Oulu, Finland - ()
2/5 Okei, väärä paikka avautua, mutta jos tavarat lähtee samalta tehtaalta, miks tarvii lähettään kaikki eri paketeissa, eri päivinä, jollon joudut venaamaan viimestä tilausta. Ei tarttis joutua odottaan viimestä saapumista, vaikka tavaraa on hyllyssä. Ei jaksais joka toinen päivä käydä postissa teidän puuttelisen lähetysten takia..!
- Tampere, Finland - ()
5/5 Halvalla saa kerrankin hyvää. Hiukan vaikea asentaa, mutta asennettuna toimii lähes samalla lailla kuin alkuperäinen. Suosittelen kyllä tällä hinnalla.
- Haapavesi, Finland - ()
3/5 Tatit ovat erilaisen tuntuisia kuin alkuperäiset, ja hieman jäykähköt jopa muutaman viikon käytönkin jälkeen. Tattien grippi tahtoo irrota jatkuvasti ja se vaikeuttaa pelaamista. Hinta-Laatu kuitenkin hyvä !
- Loimaa, Finland - ()
5/5 Hieman aikaa vievää hommaa, mutta melko helppoa ohjeen mukaan vaihtaa tatit. Toimii tosi hyvin, suosittelen vaihtamaan kuluneet tatit uusiin. Nopea toimitus. Edullinen hinta.
- Vantaa, Finland - ()

PS4 analoga gummihättor

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Byt ut nötta delar på din PS4 controller med dessa hättor.


Specifikationer:

  • Passar för: PS4

Medföljer:

  • 2 x Gummihättor

Garanti:

1 månader

3 SEK Info om moms
Norm. 39
Välj färg
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 2 st
- P.g.a det Kinesiska nyåret är PRODUKTENS leveranstid undantagsvis 3-4 veckor

Liknande produkter