Myggnät till sängen
Myggnät till sängen

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Pirjo U.
    Pirjo U. (2015-08-21)
  • Produktfoto av Eija S.
    Eija S. (2015-08-15)

4/5 koskaan ei voi olla varma milloin zika-tauti iskee. tämän takia ostin tämän hyönteisverhon talveksi, eikä tauti ole iskenyt täällä kuopiossa. ajaa asiansa!
- Vehmersalmi, Finland - ()
4/5 Yksinkertainen ja helppo asentaa. Vastaavat tuotteet toimivat samalla tavalla, mutta hinta/laatusuhde on tässä kohdallaan. Marketista (edes markettihintaista) en olisi lähtenyt ostamaan.
- Kokkola, Finland - ()
2/5 Toimii myös pihalla riippukeinun päällä pörriäisverkkona, tarviikin tilata sellanen itse riippumatto... sängyn päällä en ookka kokeillu, kun ei pörriäisiä pirtis...
- Eteläinen, Finland - ()
5/5 Vielä ei ole hyttysiä joten harsoja ei ole vielä asennettu vuoteiden päälle. Näyttävät aivan laadukkailta sisätiloissa käytettäviksi ja meille oli iloinen yllätys että ovat kaikki sinisiä vaikkei väriä voinutkaan tilatetta valita.
- Kivisuo, Finland - ()
5/5 Laitoin verhon tuohon kuistille. Siinä on ollut niin mukava auringossa istuskella ja nauttia lämmöstä. On riittävän iso. Oli niin helppo laittaa kuntoon, koukku vain kattoon ja harso siihen roikkumaan.
- Pirttikoski, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen suojaamaan hyttysiltä ja ampiaisilta.

Tuote oli erittäin helppo kiinnittää kattoon.

Riittää hyvin 120cm sängyn ympärille.

Vaatii kattoon kiinnitettävän koukun.

Ensimmäisen yön jälkeen ei uusia hyttysen puremia.

Suosittelen.
- Helsinki, Finland - ()

Myggnät till sängen

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • Snabb leverans
  • 30 dagars returrätt

Sov som en prins eller prinsessa på sommaren och utrusta din säng med ett myggnät. Förutom att det hindrar alla insekter från att störa dig så ser det också snyggt ut och ger en känsla av att du befinner dig i en himmelssäng.


Specifikationer:

  • Storlek: 2,8 m x 8,5 m