Klösträd till katten
Ett klösträd är en bra investering för att hålla övriga möbler i huset i gott skick.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Henna K.
    Henna K. (2016-04-18)

5/5 Erittäin helppo koota selkeiden ohjeiden ansiosta =) ja on mielestäni just sopivan korkuinen ja levyinen,vaikka siro onkin,muttei liian siro kuiteskaan ja muutenkin on kyllä hintaansa nähden aivan loistava raapimispuu ja kisut (2) kpl tykkää myös aina välillä nukkua tuolla kolossa =)
- Tampere, Finland - ()
5/5 Tuote tuli nopeasti, mukana oli hyvät selkeät ohjeet ja kokoonpanoon tarvittavat osat. Helppo koota, kätevän kokoinen.
- Rantsila, Finland - ()
3/5 Hinta hyvä . Kissat on tykänny terottaa kynnet ja välil käyny tuolla mökissäki makoilemassa .... ???? oli helppo kasata ja toimitus oli nopea. Suosittelen tätä tuotetta :)))))
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 No pikku kisuli tarvitsi paikan mihin mennä välillä piiloon, katti on nyt puoli vuotias, ja hyvin se mahtuu tuonne alaosan luolaan piiloon kun rupeaa ujostuttamaan.

Luulin tuota hieman korkeammaksi kapistukseksi kun puuksi kerran mainostettiin, mutta pysyypähän paremmin pystyssä kun kissa päällä istuskelee, ihan toimiva laitos tuohon tarkoitukseen, putkesta en tiedä onko siitä mitään iloa ainakaan tuo meidän kolli ei siihen ole ihastunut.
- Tulppo, Finland - ()

Klösträd till katten

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Produkten levereras från vårt finska lager med gratis frakt, och momsen är färdigt påslagen på priset.

Ett klösträd är en bra investering för att hålla övriga möbler i huset i gott skick, och för att aktivera katten med något som är tillåtet att leka med. Katter har förkärlek till att vässa klorna endast på de mest dyrbara och fina möblerna i hemmet, och det vill man som husse och matte göra allt för att förhindra.

Detta klösträd är helt och hållet vadderat i behagligt material med en gosig koja nertill och en sittbräda samt tunnel upptill.


Medföljer:

  • 1 x Klösträd

Garanti:

6 månader