Samsung S5 Tunt transparent skyddskal
Tunt skal till Samsung S5 mobiltelefoner. Detta särskilt smidiga skal ger luren en fin färg och skyddar från repor och stötar.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Laura A.
    Laura A. (2015-04-15)

4/5 Mitäpä sitä 2e kuoresta odottaa. Viimeistelemätön silikonikuori. Jouduin itse puukolla ottamaan ylimääräiset röpelöt pois suojakuoren saumakohdista. Muuten ei moitittavaa. Toki saumat näkyvät läpinäkyvässä selkeästi mutta hintaan on se 2e, jos malttaa nähä vaivaa ja näpertää sen 5~10min ja omistaa oikeasti terävän veitsen kannattaa hankkia.
- Tervakoski, Finland - ()
5/5 hyvä kuori kalliille puhelimelle
- Salo, Finland - ()
3/5 saa värillä vähän uutta ilmettä puhelimeen .... suojaa kyllä erittäin hyvin pikkukolhuilta joille nämä samsungit ovat erittäin herkkiä tuon reunakromin osalta.

ei istu ihan niin hyvin kun langatonta latausta tukevaa kuorta käyttä (puhelin paksunee ihan aavistuksen) mutta ajaa asiansa silloinkin
- Rauma, Finland - ()
3/5 Todella mukavan "silikooninen" suojakuori. Oisin ehkä toivonut et olis ollut edessä hiukan paksummat reunat kuoressa, ku nyt jos tippuu vaikka maahan menee varmaan suht herkästi rikki. :( kameraa ei suojaa lainkaan, koska samsungissa kameran linssi tulee aavistuksen ulospäin. Mut halpahan tää on, ja lähinnä tuo väriä.
- Turku, Finland - ()

Samsung S5 Tunt transparent skyddskal

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Tunt skal till Samsung S5 mobiltelefoner. Detta särskilt smidiga skal ger luren en fin färg och skyddar från repor och stötar. Tillverkat av mjuk, flexibel plast och är mycket lätt, men skyddar fortfarande effektivt din värdefulla mobiltelefon.


Medföljer:

  • 1 x Skal