Bluetoothmössa -musik och handsfree
Skicka musik trådlöst direkt in i luvan! Ja, du läste rätt, mössan har inbyggt bluetooth samt högtalare och mikrofon.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Andreas B.
    Andreas B. (2016-02-05)

4/5 Musiikin kuunteluun pipo sopii mainiosti, kunhan saa kuulokkeet osumaan korvien kohdalle. Välillä vähän reippaammassa menossa, pipon asentoa joutuu välillä korjailemaan, jotta kuulokkeet pysyvät paikoillaan. Puheluiden hoitamiseen pipo ei hirveän hyvin soveltunut, mikrofonin ääni jää kovin hiljaiseksi vastapuolelle.
- Hollola, Finland - ()
4/5 Pipo todella kätevä eikä kyllä heti huomaa ulospäin että on kaiuttimet. Ainut huono että akku meinaa olla vähän lyhytkestonen. Itte sen ratkasin sillä että laitoin vanhan puhelimen akun niin alko riittään.
- Oulunsalo, Finland - ()
3/5 Soinut hyvin musiikkia. Mutta kun pitäis käyttää sen handsfreenä niin toisessa päädyssä ei kuule kaikki mitä puhuu. Eli suosittelisin kuunteluun mutta ei puheluun.
- Ekenäs, Finland - ()
3/5 Käytössä koko talven. Toimii niinkuin luvataan, vähän takeltelee paritettaessa. Käytettävyyttä vähän heikentää yhden pienehkön koon ratkaisu ja lepsut resorit, hiukan vaikea saada kuulokkeita pysymään oikeilla kohdilla. Kuitenkin oivallinen keksintö, suunnittelin tällaista yhdistelmää 70- luvulla, mutta silloin ei löytynyt riittävän pieniä komponentteja kaupallisesti. Suosittelen varauksella.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Musiikkipipo on tosi hyvä kun saa kuntelee musiikkia ja puhuu puhelimessa talvella ja ei jäättyy kädet. Mutta se oli yks juttu joka ei oli kiva ja se oli että bluetooth kantama oli paha. Kun laitan puhelimen farkun taskussa signaali vaikeuttaa.
- Tammisaari, Finland - ()

Bluetoothmössa -musik och handsfree

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Skicka musik trådlöst direkt in i luvan! Ja, du läste rätt, mössan har inbyggt bluetooth samt högtalare och mikrofon. Detta gör att du kan både lyssna på musik, eller använda den som handsfree när du pratar i telefonen. Den har hörlurar / högtalare och en inbyggd mikrofon så att du kan prata i telefonen handsfree-bekvämlighet.
Knapp för att sätta på högtalarna samt volymreglering finner du på vänster öra, och där finns också knapp för att svara på samtal. När mössan behöver tvättas tar man enkelt ut elektroniken, och sätter tillbaka den när mössan är helt torr.
Mössan är tillverkad av mjukt och flexibelt material och finns i många olika färger som passar för både män och kvinnor.


Specifikationer:

  • Bluetooth, räckvidd ca 10m bort från telefonen
  • Omkrets på mössan: 56-62 cm
  • Utrustad med ett Li-ion batteri: 3.7V / 120mA
  • Mössan tvättas utan elektroniken insatt

Medföljer:

  • 1 x Bluetoothmössa
  • 1 x Laddningskabel

Garanti:

6 månader