Samsung Galaxy S5 Mini flipcover i konstläder
Snyggt flip-cover till Samsung Galaxy Mini S5. Fodralet är tillverkat av syntetiskt läder och ser mycket elegant ut tillsammans med telefonen.

5/5 Loistava tuote ja hinta aivan naurettavan halpa! Maksukorteille hyvät lokerot ja lisätasku niiden alla. Puhelin kestää kiinni, kuin valettu. Suosittelen!
- Kulho, Finland - ()
5/5 todella hyvät kuoret ja kestää kovempaakin käyttöä mutta puhelimen kiinnitysmuovi voisi olla pehmeenpää materiaalia koska lohkeaa helposti mut varovaisella käytöllä pysyy kondiksessa .
- Pihtipudas, Finland - ()
3/5 Alkuvaikutelma tuotteesta oli positiivinen ja materiaalit vaikuttivat varsin mukavilta. Hetken käytön jälkeen alkoi kuitenkin rapistua ja muovinen puhelimen ympärille tuleva "kuori" alkoi halkeilla. Hintaansa nähden kuitenkin täysin järkiostos.
- Nummela, Finland - ()
5/5 suoja kaiken aikaa käytössä. ei moitteen sijaa. on suojannut puhelimenlasin pudotuksessa eli juuri sen minkä takia sen ostinkin. hyvä ostos, suosittelen jos tarviit puhelimeen suojaa.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Puhelimen suojakuori pysynyt hyvin paikoillaan eikä irronnut palasia niinkuin edellisestä. Edullinen hinta olisi voinut vaikka erivärisiä tilata.

Suosittelen.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyvä hinta laatusuhde. Tuli kirjeenä kotiin asti. :). Pikkasen pyrkii aukeamaan, jos on useampi kortti taskuissaan. Istuvuus puhelimeen on hyvä.
- Hämeenlinna, Finland - ()

Samsung Galaxy S5 Mini flipcover i konstläder

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Snyggt flip-cover till Samsung Galaxy Mini S5. Fodralet är tillverkat av syntetiskt läder och ser mycket elegant ut tillsammans med telefonen. Magnetklämma håller fodralet stängt, och inuti finns plats för 3st kreditkort samt en större ficka för sedlar.


Specifikationer:

  • Material: Polyuretan
  • Magnetiskt spänne
  • 2st kortplatser, 1st fönster ficka, 1st större ficka för sedlarna
  • Kompatibel med: Samsung Galaxy Mini S5