Samsung S4 mini skärmskydd av härdat glas
Skydda din dyrbara telefon med ett skärmskydd av härdat glas. Appliceras på samma sätt som vanliga displayskydd i plast, men har en betydligt bättre hållbarhet och skyddar också betydligt bättre.

5/5 Hyvin toiminut ja suojannut näyttöä. Toinen menossa ja pieni halkeama vasta useamman kuukauden käytön jälkeen. Suojakuoren kansi on lisäsuojana, sekin täältä tilattu.
- Ylämylly, Finland - ()
4/5 Kalvo asettui kohtuu hyvin paikalleen, mutta yhteen kulmaan jäi ilmaa alle. En tiedä oliko tuote vääntynyt hieman vai mikä tämän aiheutti. Pysyi kuitenkin tarpeeksi kauan hintaan nähden.
- Paimio, Finland - ()
4/5 Odotin että suoja olisi peittänyt kokonaan lasipinnan mutta jäi vajaaksi ylhäältä ja hieman jokapuolelta reunaa. Helppo oli asennus kun oli pölytön asennusympäristö. Postituskulut on isommat kuin itse tuote...
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Tämä on halpa ja toimiva.ostin sen s4 zoomiin,sormi liukuu hyvin pinnalla,helppo asentaa,pyyhit mukana tulevalla "kosteusliinalla" näytön ja näyttö "imaisee" lasin kiinni ilman ilmakuplia,suosittelen,näitä saatavilla moneen eri puhelimeen.
- Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 hinnaltaan hyvä, mutta näyttö halkesi ensimmäisestä tipahduksessa 60cm korkeudelta.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Todella positiivinen yllätys tuohon hintaan. Helppo asentaa ja hyvä käytettävyys. Ainoa miinus on kun, likatahrat näkyvät helpommin kuin puhelimen omassa lasissa.
- Joensuu, Finland - ()

Samsung S4 mini skärmskydd av härdat glas

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Skydda din dyrbara telefon med ett skärmskydd av härdat glas. Appliceras på samma sätt som vanliga displayskydd i plast, men har en betydligt bättre hållbarhet och skyddar också betydligt bättre. Dessutom är glaset lättare att applicera än de traditionella i plast, eftersom mindre luftbubblor lämnar under glaset. Tillverkaren av glaset specificerar att det är härdat till skalan 9H.


Specifikationer:

  • Hårdhet: 9H
  • 98% genomskinligt

Medföljer:

  • Skärmskydd härdat glas
  • Rengöringsduk
  • Installationsanvisningar (eng)

Garanti:

3 månader