Duschhjälpen för barn
Brukar dina barn få tvål i ögonen när de ska duscha? Med denna hatt på huvudet avleds tvålen effektivt från ögonen och du slipper onödiga oljud,arga barn och röda ögon på ett enkelt sätt.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Marjatta V.
  Marjatta V. (2015-08-25)
 • Produktfoto av Marjatta V.
  Marjatta V. (2015-08-25)
 • Produktfoto av Marjatta V.
  Marjatta V. (2015-08-25)

5/5 Jos lapsi pelkka että vetta mene silmin mutta hiukset pitäs pestä kannata hakiä hiustenpesu apuri. Nyt kestannu 2 votta ja vielä kovassa kaytossa lapsilla aina kilpaillu kuka ensimainen hiusten pesuun :)
- Toijala, Finland - ()
4/5 Todella kätevä. Lapsi antaa hyvin pestä nyt hiukset kun ei mene saippua eikä vettä silmiin. Suihkussa käydessä on käytetty ja se on helppo laittaa lapselle päähän.
- Maukkula, Finland - ()
5/5 Hieno apuri pienen miehenalun hiustenpesussa. Vielä ei ole testattu koska annan joululahjaksi. Näyttäisi tosi näppärältä. Ehkä hiusten pesu lakkaa olemasta ei suosittua tämän avulla. Hinta-laatusuhde kohdillaan.

Pikkumiehelle iloa pesuhetkiin ilman silmien kirvelyä.
- Toivakka, Finland - ()
4/5 Hauska tuote, mutta oli 4-vuotiaan tytön päähän ihan liian pieni. Sopii siis paremmin vauvalle tai ihan pienelle taaperolle. Meillä tämä meni pehmolelujen päähän ja kaulaan koristeeksi :) Materiaali pehmeää ja kevyttä "vaahtomuovia" tms. eli varmasti miellyttävä käytössä. Uskon, että toimii tarkoituksenmukaisesti, vaikka ei omakohtaista kokemusta olekaan. Halpa hinta!
- Espoo, Finland - ()
3/5 Sopii just ja just 7v tytön päähän. Olisin uskonut sen olevan taipuisampi kuin se on. Lapset käyttänyt muutaman kerran mutta sen verran hankala käyttää kun ei pysy kunnolla päässä.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Tuote on toimiva, mutta ei sopinut enää lasten päähän järkevästi, joten testailut jäi kovin vähälle. Siropäisille pienille tuo on varmasti toimiva.
- Hämeenkyrö, Finland - ()

Duschhjälpen för barn

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Brukar dina barn få tvål i ögonen när de ska duscha? Med denna hatt på huvudet avleds tvålen effektivt från ögonen och du slipper onödiga oljud,arga barn och röda ögon på ett enkelt sätt. Ett bra hjälpmedel i vardagen för att spara humöret på både dej och ditt barn!


Medföljer:

 • 1 x Duschhjälpen för barn

Garanti:

6 månader