Kaiwei värmande knäskydd
Värmande stöd för olika typer av sporter från hösten till våren och för svalare sommardagar. Tillverkat av mjukt och flexibelt material. Benstödet både värmer upp benet och skyddar musklerna och huden när du tränar och sportar.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2014-10-05)

Våra kunders produktvideor

5/5 Todella toimiva ja käytännöllinen tuote. Pitää minkä lupaa eli sekä lämmittää, että tukee. On myös tosi tukevaa ja silti pehmeää materiaalia, ei veny eikä vanu ja pitää "ryhtinsä". Suosittelen lämpimästi, eikä ole hinnalla pilattu.
- Keuruu, Finland - ()
4/5 Käytän tuotetta lenkkeillessä polvia lämmittämään sekä saamaan kevyttä tukea. Hieman ne valuu paljaalla iholla, mutta trikoon päällä pysyy paremmin. Kaiken kaikkiaan hyvä ostos.
- Haukipudas, Finland - ()
5/5 Tuki on ollut mukava lisä liikkumiseeni tekonivel polvessani antaa varmuutta liikkumisessa maastossa ja hiihtäessä näin talvella,joustava materiaali on helppo pukea ylle ja niinkuin aina tuki lämmittää joka on minusta tärkeä elementti tuotteessa.Hintalaatu suhde erinomainen.Asiakaspalvelu hyvin toimiva ja tuote on sitä mitä sanotaan. Minusta luotettavaa toimintaa ,(miinusta korkeintaa tavaran pitkät toimitukset jos varasto suomessa.)
- Sakara, Finland - ()
4/5 Vaimolla jalkaleikkaukseen meneminen paha asentovirhe kolari vaurion seurauksena.Toivottavasti tämä side auttaa odottamaan ehkä piankin tapahtuvaa leikkausta.Kangas näytti hyvin sopivalta ko.paikkaan polveen ja sen ympäristöön.Kuvaan en voi nyt liittää mukaan,side on jo jalassa ja henkilö vielä työelämässä.
- Sotkamo, Finland - ()
4/5 Tämä jalkatuki oli laadukkaampi kuin olin kuvitellut. Toimii hyvin tarkoitukseensa. Minun paketissani oli musta jalkatuki. Saatan ostaa vielä toisen jalkatuen.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 ostin jo toisen parin kun 1. oli mieluinen. materiaali mukava, ei hiosta, tukee polvia ja "lentosukat" jos kärsii pohkeiden turvotuksesta. Lämpimät, ei kuumat. L-koko sopii isollekin miehelle/naiselle. Hyvät!
- Vehmersalmi, Finland - ()

Kaiwei värmande knäskydd

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Värmande stöd för olika typer av sporter från hösten till våren och för svalare sommardagar. Tillverkat av mjukt och flexibelt material. Benstödet både värmer upp benet och skyddar musklerna och huden när du tränar och sportar.

 


Specifikationer:

  • Yttermaterial: bambu 80%, bomull 10%, latex 10%
  • Innermaterial: 80% nylon, 10% elastan, 10% latex
  • Storlek: S :30-35cm, M :36-40cm, L :41-48cm, total längd 40 cm

 

Medföljer:

  • 1 x Kaiwei värmande knäskydd

 

Garanti:

3 månader