Upphängningsträd
Man har aldrig för många upphängningskrokar! Med detta träd får du enkelt 10 krokar extra när alla dina kompisar ska hem till dej och äta tårta!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jarkko K.
    Jarkko K. (2014-08-14)

5/5 Näitähän voi käyttää vaikka mihin! Voi laittaa avaimia, koruja, huiveja yms. roikkumaan. Kovin painavia juttuja ei kestä mutta kevyitä. Itellä ei se käyttötarkoitus ole ihan vielä selvillä mutta eiköhän se tästä :)
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Hieman lyhyet nuo koukut. Mahtuu kuitenkin paljon vaatteita. Säästää paljon tilaa. Ihan kestävän oloinenkin on. Pitää tilata pari lisää. Suosittelen.
- Imatra, Finland - ()
1/5 Laatu on heikko, tuotetta en ole käyttänyt mihinkään koska oli rikki jo saapuessaan. Eli todella heikko laatu oli ainakin kyseinen tuote. Tuotteesta en osaa enempää kertoa
- Maukkula, Finland - ()
3/5 Lisätilaa esimerkiksi vaimon (tyhjille) laukuille, huiveille jne. Soveltuu painavemmillekkin asusteille kunhan muistaa jakaa painon tasaisesti koukkuihin. Sivuttaista rasitusta koukku ei juurikaan kestänyt mutta kevyempiä vaatteita roikkuu jo toista vuotta koukussa.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Pieni-suuri arjenhelpottaja, johon voit ripustaa vaikka mitä. Itse en ostaessani aivan tiennyt, että mitä tähän saisi laitettua, mutta kun tämän näin, niin ideoita virtasi. Jäi vain harmittamaan, kun en tilannut heti muutamaa lisää. Itse päätin laittaa tähän koruja, mutta voisi aivan hyvin olla esim. huiveja, kravatteja, lasten käytössä olevia vaatteita jne. Lisäplussana se, että koukut kääntyvät erisuuntiin, joten voit muokata henkaria haluamaksesi.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Oiva apuväline pikku-härpäkkeille. Tilasin sen ranne- ja kaulakoruille, niille se sopii hyvin, mutta esim. sormukset eivät mahdu siihen. Sopii myös erilaisten latausjohtojen säilytykseen. En ole vielä päättänyt, mihin koukkupuu lopulta päätyy.
- Pyhäjoki, Finland - ()

Upphängningsträd

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Man har aldrig för många upphängningskrokar! Med detta träd får du enkelt 10 krokar extra när alla dina kompisar ska hem till dej och äta tårta!

 


Specifikationer:

  • Material: ABS-plast
  • Vikt: 102g
  • Storlek: 2*7.4*50CM

 

Medföljer:

  • 1 x Upphängningsträd

 

Garanti:

3 månader