Klassisk fluga
Flugor är snygga och trendiga och passar vid mer festliga tillfällen. Denna är gjord av polyester och ser riktigt bra ut.

Våra kunders produktvideor

5/5 Ihan laadukas solmuke varsinkin jos laadun suhteuttaa hintaan. Sopii hyvin e-Villen solmiopakkauksissa mukana tulevien taskuliinojen kanssa käytettäväksi - samoja värisävyjä. Suosittelen jos solmukkeille on tarvetta.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Valmisrusetti ja hintaa ei yhtään mitään. Näitä hankin kolmea eri väriä. Laatu tuntuu hyvältä ja rusettia oli helppo käyttää ja laittaa. On hyvännäköinen päällä. Tällainen on hyvä löytyä kaapista ihan vaikka varmuuden vuoksi.
- Kotalato, Finland - ()
4/5 Sopii valkoiseen paitaan, ehkä tämä punainen on pikkaisen liian kirkas, ei oikein suomeen, mattapunainen olisi ehkä hyvä.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Komea solmuke erittäin huokeaan hintaan! Värivaihtoehtojakin on monia. Todella hyvä tuote ja tällaisia voi ostaa pari varastoonkni kun ovat niin halpoja. Todella hyvännäköisiä!
- Kotka, Finland - ()
5/5 Hyvä asuste ja taatusti rahansa arvoinen, hinta tosiaan on mukavan matala. Ostin yhden itselle ja yhden kaverille, joka omastaan kovasti piti ja on ollut molemmilla kovassa käytössä.
- Ihamaniemi, Finland - ()
5/5 kyllähän mirri toimi tansseissa ku väärä raha. hintalaatusuhteeltaan vertaansa vailla. rusetti kaulaan ja kylille, kyllä on vientiä rumemmallakin heebolla.
- Lappeenranta, Finland - ()

Klassisk fluga

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Flugor är snygga och trendiga och passar vid mer festliga tillfällen. Denna är gjord av polyester och har en klassisk, fin design. Det finns många färger att välja på så varför inte köpa två stycken på en gång! 

Specifikationer:

  • Storlek: 11.5 x 6.5 cm
  • Material: Polyester