Sparrisskalare
Denna skalare kan mycket enkelt förbereda din sparris.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Samu E.
    Samu E. (2014-10-09)

4/5 Kuorimaveitsiosa toimii suhteellisen hyvin. Terä vain hieman tylsä mutta ajaa asiansa. Katkaisupäätä taas en ole saanut toimimaan kertaakaan. Kääntyy vain edellä kun painaa.
- Kurikka, Finland - ()
4/5 Eilen kuorin perunoita tällä laitteella. Toimii kuten mikä tahansa kuorimaveitsi, mutta monipuolisempi. "Kurkunkatkaisin" on kätevä lisä, vaikka sen terävyyden takia veitsen tulee olla vähän erikoisessa asennossa. Se ei kuitenkaan haittaa, koska kuorimaterä pääsee kallistumaan oikeaan asentoon.
- Kokkola, Finland - ()
3/5 Aivan kuin mikä tahansa kuorimaveitsi. Ihan käytännöllinen kasvisten kuorimisessa. Hinta ja laatu kohtaavat. Uskallan suositella muillekkin.
- Alastaro, Finland - ()
1/5 Tämä oli kyllä ihan susi tuote, tällä kuoriminen on hankalaa. Eli verrattuna sellaiseen perinteiseen kuorimaveitseen huomattavasti huonompi. Muovinen ja heiveröinen esitys.
- Anttila, Finland - ()
3/5 olen kuorinut kotona kurkkua tällä koneella.mutta en ole varmaan vielä tullut tutuksi laitteen käytössä.en oikein tajua,miten esim.kurkun puristus laitteen väliin helpottaa työtä?terä oli hyvä ja kuori ohuttakai joku saa tämän toimimaan paremmin,mutta nyt suosittelen varauksin halpuuden takia.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tämäkin tuli tarpeeseen. Vanha tuppervaara kävi viimeisillään. Mukava apuvermes. Mökille vaikka. Ehdottomasti.
- Helsinki, Finland - ()

Sparrisskalare

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Denna skalare kan mycket enkelt förbereda din sparris.

Specifikationer:

  • Mått: 16x5x1.5cm
  • Material: ABS
  • Slumpad färg

Garanti:

Produkten har 30 dagars returrätt.