Mini Combination Lock, 3 Digits

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jussi V.
    Jussi V. (2014-09-19)
  • Produktfoto av Jussi V.
    Jussi V. (2014-09-19)

Våra kunders produktvideor

4/5 Karbiineri -tyylinen turvalukko on varustettu numerokoodilla. Suojaa matkatavarat tai muut arvoesineet helposti. Tämä lukko on ihan asiallinen lukko. Ajaa varmaan sen asian mihin se on tarkoitettutkin eli hidastaa vähän jos nyt joku esim, nyt repulle haluaa mennä. Lähinnä reksiviittaa kukitukseen.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Päällisin puolin hieno ja halpa lukko. Muuten olisi kestäväkin, jos lukitussalpakin olisi metallia eikä muovia(nykyisen salvan saisi melkein pelkällä peukallolla murrettua). Toimii hyvin jos on jonkinlaista valvontaa lukitulle esineelle tai haluaa sinetöidä vaikka jotain pientä rasiaa. Lukituksen saa vaihdettua, kun oikea koodi on käytössä(?) painamalla alaosassa olevaa kuopallista nappia ja samaan aikaan laittaa halumansa uuden koodin.
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Hankin näitä pari matkalaukkuihin pikalukoiksi. Soveltuu hyvin pienten ja monivetoketjuisten laukkujen lukoiksi pienen kokonsa vuoksi. Pientä näpräämistä alkuun, mutta ajavat hyvin asiansa. Hinta kohdallaan.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Sopiva lukko reppuun tai matkalaukkuun. Rakenne vaikuttaa hennolta, mutta varmasti ainakin hidastaa varkaita jos ei pysäytä. Hintaansa nähden erinomainen. Käyttöönotto helppoa.
- Turku, Finland - ()
1/5 huono arvostella, kun tilauksesta on 6 viikkoa, eikä tavara ole vieläkään tullut????
- Kärsämäki, Finland - ()
3/5 Reppuun ja matkalaukkuun sopivankokoinen lukko. Hieman heiveröinen rakenne mutta estää ja hidastaa varkaiden tekemisiä. Hinta ei paljon rasita matkailijaa jos tavarat pysyy repussa. Suosittelen kunhan ei odota liikoja hennolta lukolta. Koodin laitto-ohje voisi olla selkeämpi mutta pienellä vuntsailulla sekin aukesi.
- Kotka, Finland - ()