Simai Nokia 520 skal
Simai skal för Nokia 520 håller din telefon skyddad från repor och kommer i 5 olika färger. Ska med matt yta som passar fint i din hand och ser bra ut.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Paula J.
    Paula J. (2014-04-28)

4/5 Kuori kävi tosi hyvin puhelimeen. Ihan OK näköinen ja tuntuinen. Hintalaatusuhde kohdillaan. Vihreä väri on enemmänkin "armeijan vihreä" kuin pastelli. Ainut miinus että kuoressa on päädyt auki eli ei suojausta siellä.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen omaan Lumiaani, koska värit olivat niin kivat. Myös hinta oli kohdillaan. Peruskuorena vallan mainio, tuo mukavaa vaihtelua kun haluaa vaihtaa puhelimeen väriä. Hieman liian ohutta muovia, kuoreen tuli pieni halkeama sitä vaihdettaessa. Mutta hinta-laatusuhteeltaan vallan toimiva kuori.
- Mutala, Finland - ()
3/5 Lasten puhelimessa paikoillaan ja näyttää kestävän hyvin käyttöä, suosittelen suojaamaan puhelimen omia kuoria. On tipahtanut kyllä suht useasti eikä ole ainakaan vielä mennyt rikki puhelin eikä kuori.
- Tynkä, Finland - ()
4/5 Yllättävän hyvä suojakuori, tuo peruskuorta peremman pidon puhelimeen
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Pujahti puhelimen päälle kuin sukka jalkaan , ei hölsky vaan pysyy erittäin tukevasti puhelimessa kiinni, testattu tiputtamalla puhelin n.0,5m korkeudesta (vahingossa) suoraan alas betonilattalle. Kuten kuuluukin puhelin pysyi täysin ehjänä ja vain pieni naarmu tuli itse suojakuoreen, mutta ajoi asiansa kuin pitikin
- Nokia, Finland - ()
5/5 Tällä tuotteella pientä lisäsuojaa Nokia Lumia 520 -älypuhelimellesi. Kuori loksahtaa mukavasti paikalleen ja tuo siihen pientä lisäsärmää ulkonäköön.
- Oulu, Finland - ()

Simai Nokia 520 skal

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Simai skal för Nokia 520 håller din telefon skyddad från repor och kommer i 5 olika färger. Ska med matt yta som passar fint i din hand och ser bra ut.


Specifikationer:

  • Färger: grön, brun, svart, blå, grå