Inställningsbar vattenhållare
Fäst på cykeln så har du en bra plats för vattenflaskan till cykelturen.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Laura L.
    Laura L. (2014-04-23)
  • Produktfoto av Laura L.
    Laura L. (2014-04-23)

4/5 No täs on nyt sitte kunnollinen pulloteline. Painoltaan hyvin kevyt ja säätö pullokoolle toimii hyvin. Pullo istuu telineessä napakasti. Telineen rakenne vaikuttaa kestävältä. Suosittelen pyöräilijälle pullotelineeksi, johon sopii lähes kaikki juomapullot.
- Lohiluoma, Finland - ()
5/5 Tilatessa väriä ei vissiinkään voinut valita, itselleni tuli punainen. Varsin hyvän näköinen, joskin parista paikkaa pieneltä alalta kuitenkin puuttui hitusen väriä.

Oma muovinen noin puolen litran perusjuomapulloni istuu telineeseen yllättävän hyvin, luonnollisesti ja napakasti - uskonkin, että puteli pysyy matkassa myös pyöräillessä mukavasti, vaikka vielä en ole ehtinyt telinettä pyörään asti asentamaan.

Jonkinlainen säätömekanismi ruuvin avulla telineen pohjassa näyttäisi olevan, mahdollisia eri pullokokoja varten siis.

Olen tyytyväinen, voisin suositella tyylikästä, mukautuvaa ja toivon mukaan myös kestävää perusjuomapullotelinettä katseleville.

Miinuksena: Lähetys ei sisältänyt ollenkaan ruuveja yms. tarvikkeita runkokiinnitystä varten.
- Kajaani, Finland - ()
3/5 Pullon saa kiinni, ei tosin kovin isoa pulloa. Eniten harmitti se, että mukana ei ollut kiinnitysvälineitä, eikä siitä mainittu tuotetiedoissa. Päin vastoin, tuotekuvissa on juomapullotelineitä joissa roikkuu pieni muovipussi jossa on kiinnitysruuvit. Eipä näkynyt tässä. Lisäksi omassa pyörässäni ei ole valmiita ruuvipaikkoja, joten porahommiksi menee.
- Helsinki, Finland - ()

Inställningsbar vattenhållare

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Fäst på cykeln så har du en bra plats för vattenflaskan till cykelturen.