Galaxy Note 2 Silica skyddskal
Allmänt:Din värdefulla telefon behöver även ett bra skyddskal för att skydda mot repor. Galaxy Note 2 Siliva Gel skyddskal är gjord av mjukt material och är genomskinlig (obs! alla färger utom den svarta).

5/5 Tuote oli todella hyvä ja kestävä, hinta laatu suhde todella hyvä. Ostin suojakori tytön puhelimeen niin sain sen kestämään pitempää, koska nyt siinä on pehmeä kuori joka suojaa paremmin puhelinta kaatumisista. Olen todella tyytyväinen tuotteeseen ja olen valmis suosittelemaan sitä ystäville ja sukulaisille jos niillä olisi tarvetta
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Suojakuoren avulla puhelimesta saa hyvän otteen, kun ennen suojakuorta puhelin tuntui yhdellä kädellä käytettäessä siltä, että se tippuu kädestä. Suojakuori tekee sivunapeista hieman "tunnottomat", mutta ei käyttöä haittaa.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Hyvä perussuoja Samsung Galaxy Note 2 puhelimelle. Istuu hyvin puhelimen ympärille ja on tukeva kädessä. Tuote ei ole ainakaan hinnalla pilattu :)
- Lahela, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden loistava tuote. Näppäimet (äänenvoimakkuus, virta) toimivat hieman huonosti.
- Villähde, Finland - ()
5/5 Sopi hyvin diel L ventiin, ja silikooni suojaa paremmin ku ne perus suojat mitä kaupasta saa!!
- Lapua, Finland - ()
4/5 Asiallinen suojakuori. Ensisovitus hieman epämääräinen, mutta muotoutuu ajan kuluessa. Hinta/laatu -suhde kohdallaan.
- Joensuu, Finland - ()

Galaxy Note 2 Silica skyddskal

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Din värdefulla telefon behöver även ett bra skyddskal för att skydda mot repor. Galaxy Note 2 Siliva Gel skyddskal är gjord av mjukt material och är genomskinlig (obs! alla färger utom den svarta). Den passar fint i handen och skyddar din mobils baksida samt kanter. Välj mellan sex färger.