iOS Effektlinser till smartphone
Speciallinser som är särskilt utformade för iPhone och iPad.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Laura Heinikko
    Laura Heinikko (2015-08-14)
  • Produktfoto av Laura Heinikko
    Laura Heinikko (2015-08-14)

Våra kunders produktvideor

5/5 Helppo laittaa puhelimeen ja toimii niinkuin luvataan! Ei pahan hintaisiakaan, joten kannatan! Kun haluaa kuviin erillaisuutta on nämä hyviä!
- Turku, Finland - ()
4/5 Tällä saa otettua ihan hienoja kalansilmä-kuvia. Erinomainen hintalaatu suhde. Ainoana miinuksena on että tavara on hieman heppoista tekoa, ei kannata kuljettaa taskussa :D
- Masku, Finland - ()
3/5 Ei kovin tukeva mutta toimii niin kuin lupaa
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Aika peruslinssi. Halvempi kuin paikallisesta putiikista. Ei carl zeiss -tasoinen, mutta saa hauskan efektin aikaiseksi. Eli satunnaisten lisätarvikkeiden joukossa jatkaa elämäänsä.
- Hyvinkää, Finland - ()
3/5 Ihan hauskan oloinen linssi, mutta iPhonen "ympärille" tuleva muoviosio oli jo tullessa rikki, joten ei pystynyt käyttämään tarkoitetulla tavalla. Itse linssi kuitenkin tekee ihan hauskaa efektiä "normaaliin kännykkäkuvien räpsimiseen".
- Lahti, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt tätä tuotetta puhelimella kuvauksiin, erittäin helppo käyttää ja tuote on todella laadukas! Hinta on kohtuu edullinen ja tämän tuotteen arvoinen! Ostos oli todella hyvä, suosittelen kaikille!
- Alajärvi, Finland - ()

iOS Effektlinser till smartphone

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Speciallinser som är särskilt utformade för iPhone och iPad. Med de olika linserna kan du enkelt skapa coola effekter på dina foton som annars inte är möjligt. Fungerar som en klädnypa och är därför lätt att applicera, bara att klämma fast.

Linserna säljes styckevis, välj dina favoriter!


Specifikationer:

  • Diameter: 2,5cm
  • Clips 5cm

Medföljer:

  • 1 x Lins