Frukt- och gröntspray
En smidig frukt- och grönsaksspray som möjliggör sprayande av fruktsaft direkt från din frukt eller grönsak. I paketet finns tre olika storlekar som passar t.ex. apelsin, citron och lime.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Timo V.
  Timo V. (2015-06-06)
 • Produktfoto av Timo V.
  Timo V. (2015-06-06)

Våra kunders produktvideor

5/5 Mies oli pitkään himoinnut näitä sumuttimia ja nyt sai isänpäivänä nämä. Ovat todella näppärät käyttää jopa lapsien. Hinta-laatusuhde erittäin sopiva kun Suomessa sama tuote maksaa 15 euroa enemmän.
- Heinola, Finland - ()
4/5 Tässä oli kaksi sitruunan sisälle menevää juttua. Tulee todella hienoa suihkutusta. Aika heppoisen oloinen, kun täytyy kunnolla saada suihkua aikaan, ja mehuja sisältä ulos. Mutta ainakin sitruunaa voi käyttää päiväkausia, kunhan säilyttää sen jääkaapissa.
- Karkkila, Finland - ()
5/5 Onpahan taas mieletön keksintö. Sitruunat ja limet eivät nahistu jääkaappiin ,kun ei tarvitse niitä lohkoa. Kalan voi todella mmaustaa sitruuna- ja limemehuilla. Suosittelen
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimii aluksi hyvin. Ei ota kaikkea mehua. HYVÄ idea kun sitruuna ei käytetä kokonaan vaan tarvitaan vain silaus sitruunaa. Ruuan pintaan pieni silaus.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Todella mielenkiintoinen laite. mukana siis limelle ja sitruunalle omat. Helppo käyttää ainut että laitteen ruuvvaus hedelmään on aluksi hiukan voimaa vaativaa muta sitten se menee helposti. hedelmä ei tyhjene kokonaan mutta laitteen tekemästä reiästä saa puristettua loput mehut
- Kuivanto, Finland - ()
5/5 Edullinen ja kätevä Spray. Toimii hienosti, tosin tyttäreni sen heti "kaappasi", joten joudun tilaamaan itselleni uuden. ;)
- Ikaalinen, Finland - ()

Frukt- och gröntspray

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

En smidig frukt- och grönsaksspray som möjliggör sprayande av fruktsaft direkt från din frukt eller grönsak. I paketet finns tre olika storlekar som passar t.ex. apelsin, citron och lime. Ett praktiskt och trevligt tillskott till middagsbordet!


Specifikationer:

Specifikationer:

 • Stor: 10cm
 • Liten: 8.5cm
 • Material: ABS
 • Färg: grön