Knappbords-tangentborttagare
Med detta smidiga verktyg kan du lossa tangenterna lätt, så du kommer åt att rengöra mellan alla knappar ordentligt.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Toni K.
  Toni K. (2015-12-02)
 • Produktfoto av Toni K.
  Toni K. (2015-12-02)
 • Produktfoto av Antony S.
  Antony S. (2015-03-05)
 • Produktfoto av Ville A.
  Ville A. (2014-10-24)
 • Produktfoto av Petteri M.
  Petteri M. (2014-08-06)
 • Produktfoto av Janne P.
  Janne P. (2014-07-13)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-05-20)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-05-20)
 • Produktfoto av Ari A.
  Ari A. (2013-11-14)

4/5 Näppäimen irroittaja on toiminut miten odotinkin tuotteen toimivan. Olen hyvin tyytyväinen tuotteeseen.Tuote on laadultaan hyvä ja kestävä. hinta laatu suhde on hyvä. tuote vastasi odotukseni.
- Simo, Finland - ()
4/5 Tuntuu kätevältä. Olen korjannut elektroniikkaa paljon, mutta en ole tatvinnut tätä laitetta vielä. Tarttuu kyllä näppäimeen hyvin, mutta en ole vielä vetänyt yhtään näppäintä irti. On hyvä olla tälläinenkin työkalu pakissa, jos sattuu tarvitsemaan.
- Kitee, Finland - ()
3/5 Jotenkin tuntuu hiukan huteralta laadulta verrattuna joidenkin näppiksien mukana tulleisiin näppisavaimiin ja riippuen näppiksen tyypistä, voi joutua painamaan vähän enemmän kun aluksi uskaltaisi. Hinta on myös melko korkea ottaen huomioon "halvan" oloisen laadun.
- Porvoo, Finland - ()
3/5 Näppäinten irrottaja on ollut näppärä ja hyvä tietokoneen näppäimistön puhdistukseen, näppäimet saa irti helposti. Tuote on laadultaan hyvä ja kestävä. hinta laatu suhde on hyvä. tuote vastasi odotukseni.
- Nivala, Finland - ()
5/5 Näppäimen irroittaja on toiminut miten odotinkin tuotteen toimivan. Olen hyvin tyytyväinen tuotteeseen, mutta tuotteen hinta on ehkä nieman yläkantissa, mutta ei kuitenkaan ole mikään suuri summarahaa. Suosittelen tuotetta kaikille jotka haluavat saada näppäimistön uumenista kaikki pölyt ja muut roskat pois!
- Otalampi, Finland - ()
5/5 Erittäin kätevä ja halpa työkalu näppäimistön puhdistamiseen. Tuli todellakin tarpeeseen, kun oma erinomaista näppäimistöä en ole muutamiin vuosiin puhdistanut.

Helppo käyttää ja tämän avulla ei tarvitse veitsellä viskoa näppäimiä ympäri kämppää.
- Helsinki, Finland - ()

Knappbords-tangentborttagare

★★★★★
★★★★★
22 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

När har du senast rengjort ditt tangentbord ordentligt? Med detta smidiga verktyg kan du lossa tangenterna lätt, så du kommer åt att rengöra mellan alla knappar ordentligt.