Puder, 6 nyanser
Med denna palett kan du förstärka dina ansiktsdrag och få en mattare yta utan glans.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Valtteri V.
    Valtteri V. (2017-04-08)

5/5 Paletti vastasi odotuksiani. Puuterinpit olivat yllättävän suuret, mikä on hyvä asia. Värit ovat sopivan pigmenttisiä. Hintalaatusuhde kohdillaan. Vaimoni tykkäsi.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Käyttöön mennyt lahjana. Puuterit isoja ja värit täsmäävät mitä tilasinkin. En ole kuullut käyttäjältä vielä kokemuksia. Hinta laatu kohdallaan.
- Ristijärvi, Finland - ()
5/5 Kivan kokoiset puuterit. Laadukkaan oloiset, vaikka hinta olikin edullinen. käytettäessä hyvän tuntuiset.Levittyvät hyvin kasvoille. Tuote vastaa hyvin odotuksia. Hyvä hinta laatu suhde.
- Paimio, Finland - ()
5/5 Hinta-laatu suhde ovat kohdillaan. Värisävyt ovat hyvät. Puuteri on helppo levittää ja lopputulos on tasainen. Aurinkopuuterilla on helppo viimeistellä meikki. Puuteri pysyy hyvin siveltimessä eikä putoile vaatteille.
- Kuusamo, Finland - ()
5/5 Joululahjaksi erittäin meikkitietoiselle siskontytölle meni tämä. Ja oli kuulemma mieleinen. Hyvälaatuiset puuterit, useita eri värisävyjä niin löytyy joka tilanteeseen oikea. Siskontyttö piti kovasti ja kehui kokonaisuutta.
- Kuusamo, Finland - ()
4/5 Hinta - laatusuhteeltaan hyvä ostos. Meikit olivat hieman levinneet paketin saapuessa, mutta muuten olen todella tyytyväinen.
- Lahti, Finland - ()

Puder, 6 nyanser

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Puderdosa med 6 olika nyanser, så denna kan du använda året runt! Med denna palett kan du förstärka dina ansiktsdrag och få en mattare yta utan glans. 


Specifikationer:

  • Storlek: 23X15.2X1.5cm