Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Vikningsbräda kläder
För dig som vill kunna vika dina kläder i lika fina staplar som i klädaffärerna. Med denna kan du vika både skjortor och byxor snabbt och enkelt.
 • Vikningsbräda kläder
 • Vikningsbräda kläder

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2014-06-26)
 • Produktfoto av Sebamax
  Sebamax (2013-10-15)

5/5 Idea hyvä ja toimiva, mutta ainakin omani oli ”lasten kokoa”eli mahdoton käyttää XXL- koon paidoilla
- Vantaa, Finland - ()
4/5 olis varmaan ihan ok mutta petyin lasten kokoon.itellä ei lapsia joten lahjaksi menee.laittakaa tarkemmin koot esille
- Hämeenlinna, Finland - ()
1/5 Tuote oli tarkoitettu lasten vaatteille, joten annoin eteenpäin. E-ville sanoi, että voi käyttää myös aikuisten vaatteille, mutta vie turhan paljon aikaa asetella aikuisen vaate niin tuon pienen alustan päälle, että alusta jää alle oikeaan kohtaan.
- Tampere, Finland - ()
1/5 oli liian pieni aikuisten paitojen viikkaukseen, mutta lasten paidoille varmaankin sopiva. ei siis vielä käyttökokemusta, vasta hipelöinyt lautaa
- Jaala, Finland - ()
2/5 Ostin aikaa sitten. Ostos oli pettymys, koska oli niin pieni!! Pakkauksessa luki, että kyseessä on lasten vaatteille tarkoitettu viikkauslauta. Lahjaksi oli menossa, mutta ei tuollaista voi aikuistalouteen viedä :(

Mielestäni tuotetta markkinoidaan virheellisesti! Tuotekuvassa on miesten kauluspaita, josta syntyy virheellinen käsitys tuotteen koosta! :( Myöhemmin lisätty otsikkoteksti "lasten vaatteille" saattaa jäädä vähemmälle huomiolle.
- Korpilahti, Finland - ()
1/5 Aivan turha ostos. Jo ostopakkauksessa lukee "Childen discount clothing board". Ja todellakin soveltuu vain pikkulasten vaatteille, eikä millekkään muille. Tuotekuvauksessa olevat mitat eivät pidä yhtään paikkaansa. 40cm pitkä ja 47,5 leveä tuote. Eli jos paitasi pituus on alle 40cm niin en suosittele ostamaan.
- Lappeenranta, Finland - ()

Vikningsbräda kläder

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Andra populära produkter i kategorin
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp
 

För dig som vill kunna vika dina kläder i lika fina staplar som i klädaffärerna. Med denna kan du vika både skjortor och byxor snabbt och enkelt.

 

Specifikationer:

 • Mått: 35,5x14cm
 • Vikt: 350g
 • Material: ABS
 • Färg: Blå


Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti.


Garanti:

3 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: