Xiaomi Redmi 4X flip cover
Xiaomi Redmi 4X flip cover

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Veeti V.
    Veeti V. (2018-01-13)
  • Produktfoto av Veeti V.
    Veeti V. (2018-01-13)

5/5 Tuote on parin kuukauden käytön jälkeen ylittänyt odotukset ja suoja suojaa puhelinta niin kolhuilta kun sitä usein pöydälle tai lattialle pudottelen. Korttitasku ei toistaiseksi ole käytössä kun joudun seteleillä ja kolikoilla vielä touhuamaan, mutta jos ne jää pois myöhemmin niin sitten tietenkin. Muistakaa että ette tunge kahta korttia samaan taskuun tai sen jälkeen yksinäinen ei pysy siellä. Koskee kaikkia "Flip covereita".

Ostohetken hinta oli niin kohdallaan, että olisi tehnyt kyllä mieli tilata niitä kaksi. Kuvia kuorista jo Veeti olikin laittanut niin en niitä turhaan räpsi.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Tuote on tyylikäs, ja puhelin on helppo laittaa kuoriin joustavien reunojen ansiosta. Kuorissa on myös 3(kolme) korttipaikkaa joihin voi sujuvasti laittaa tärkeimmistä tärkeimmät kortit. Suosittelen tuotteen ostoa, sillä saat tällä tuotteella lisäsuojaa sekä tyylikkyyttä puhelimellesi.
- Vuorentausta, Finland - ()
5/5 Hintaansa nähden (alle kympin) todella laadukkaanoloinen suojakuori. Napakka rakenne ja siististi tehdyt viimeistelyt, ei mitään valittamista. Värivalikoima oli hieman suppea, mutta ruskea valintani osoittautuikin nappijutuksi, kun todellisuudessa olikin tummempi kuin kuvassa. Plussaa joustavasta muovikotelosta, johon puhelin oli helppo solauttaa.
- Kirkkonummi, Finland - ()

Xiaomi Redmi 4X flip cover

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Flip covers är i princip det absolut bästa skyddet som finns till smartphones eftersom dom skyddar telefonen från alla håll och kanter.

Detta fodral är tillverkat i PU-konstläder och ger ett bra skydd till telefonen samtidigt som det också är snyggt och stilrent.


Produkter du kanske är intresserade av: