Lampa stjärnhimmel
En svart boll som skapar en stjärnhimmel i ditt rum längs väggar och tak.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2014-10-02)
  • Produktfoto av Artil S.
    Artil S. (2014-10-02)

Våra kunders produktvideor

2/5 Kyllä tämä oli vaikea koota! Ohjeet olivat surkeat. Kokoon se saatiin, ja toimi kyllä. Aika heppoista tekoa on, ei kovin pitkä ikäinen. Lapset saivat sen heti rikki.
- Lapua, Finland - ()
1/5 aivan susi ei toiminut ikinä puuttu osia ja hankala kasata todella susi ostos älkää vaan ostako tästä unohdin tehdä reklamaation tosin olihan tää halpakin mutta miksi ostaa paskaa kun sitä saa kaivosta ilmaiseksi
- Sastamala, Finland - ()
1/5 Tuote saapui rikkinäisenä perille, joten muuta arvosanaa ei voi antaa kuin 1 rikkinäisen tuotteen toimittamisesta. Ohjeet olivat myöskin täysin käyttökelvottomat (siansaksa englantia google translatorilla).
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Varsinainen härveli joka sopii askartelijalle jolla ei hermot

petä kasattaessa. Ohjeet aika surkeat. Lopuksi kun saa

kasaan niin ihan kivaa tunnelmaa luo viinin, juustojen ja

muutaman kynttilan lisäksi tuo pieni kotiplanetaario
- Kotka, Finland - ()
2/5 Erittäin tunnelmallinen ja mukava valo. Oli hauskaa kasata. Kuviopallon sisäpinnassa oli tarra huonosti kiinni, mutta se ei vaikuttanut kuvioiden muodostumiseen. Kätevästi kaksi vaihtoehtoa virralle, patteri tai virtajohto. Tykkäsin, mutta hinta turhan korkea laatuun nähden.
- Pohjankuru, Finland - ()
2/5 Paperinen/pahvinen helvetti jossa jotain reikiä joista valo sitten loistaa lävitse seinään. Tämä hirvitys pitää ensin koota ja on meinaan hankala koottava. Tunnin päästä kun olin saanut koottua niin huomasin että muovit oli jäänyt pahvin päälle joten perseelleen meni ja kun ei ollut ohjeita muutakuin kuva josta ei selvää saanut. Kerran kokeilin kokoamisen jälkeen ja sit eikuin roskikseen kiitos nam. En todellakaan suosittele kenellekkään moista turhaketta.
- Turenki, Finland - ()