3D lampa Darth Vader
3D lampa Darth Vader

5/5 Tuote ostettu joululahjaksi alan intomielelle ja tuotetta koeajaneena voin sanoa että ei ole ihan joutava joskin alkuinnostuksen jälkeen saattaa alkaa keräämään pölyä nurkissa.

Mutta näyttävä eikä mikään maailman kallein lahjaidea.
- Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 Toimii hyvin yövalona, ei ole liian kirkas. Hahmon erottaa hyvin, kun on tarpeeksi hämärää. Ensimmäinen saapui rikkinäisenä (pleksi halki), mutta e-ville korjasi asian kiitettävästi.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Tarkkaan harkittuna laitteet ovat toimineet.Moitteettomasti. Lamppua käytä talvikalastelussa verkkolaudassa. tuote on hyvä,jämäkkä vastasi odotuksia hinta OK. Hyvä ostos, Kanamunavälipalakone hieno tuote. Onko teillä pigismailoja (pöytätennis) ?
- Juuniemi, Finland - ()
4/5 Ostin pari näitä pikkuDartheille synttärilahjasi. Niitä ei ole annettu vielä, mutta koekäytössä verkkovirtalähteen puute aiheutti harmeja. Ei olisi ollut valmistajalta monen rovon lisä tuotepakettiin.

Kun lamppuihin sai sähköä, olivat ne ihan kivan näköisiä.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Darth Vader 3D lamppu aivan mahtava lisä star wars fanin huoneeseen,toimii hyvin eikä ollut pahan hintainenkaan..

suosittelen jokaiselle pienelle ja isommallekkin star wars fanille
- Kuopio, Finland - ()

3D lampa Darth Vader

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Mycket stilfull lampa som skapar en 3D-projicering på plexiglasskivan som är fäst i stommen på lampan. Motivet ger verkligen intryck av att vara tredimensionellt och skänker ett vackert ljus i rummet. Lampan är 20cm hög och drivs via USB.


Garanti:

6 månader