LED-blockljus med batteri
Vackert blockljus med LED-belysning som ger stämningsfullt sken och är mycket säker att använda, ljuset oscillerar och ger ett mycket naturtroget sken.

5/5 Edullinen led kynttilä, vastaa odotuksia... turvallinen käyttää lapsi perheessä ja taidan laittaa näitä tilaukseen lisää... Suosittelen myös muille!!!!!
- Vaajakoski, Finland - ()
4/5 No ihan kivat tuikut. Vahamaisuus tuo aitoutta ja hieman lepattava valo samoin. Ei näitä oikeiksi kynttilöiksi luule, mutta täyttää paikkansa. Pieni miinus nappiparistoista. Kestäisi varmaan paremmin, jos näihin saisi kunnon sormipariston tai -akun, mutta ehkä joskus.
- Pilpala, Finland - ()
3/5 Helppokäyttöiset ja kohtuuhintaiset koristetakan täytteeksi hankitut tulen korvikkeet. Valoteho rajallinen ja pattereiden kesto muutamia päiviä. Kauniita katsella.
- Turku, Finland - ()
4/5 Erittäin toimiva lapsiperheen tunnelmantuojana. Palovammoilta säästyttin viime jouluna, tilasin täksi jouluksi näitä lisää. Ovat hintansa arvoisia tuotteita ja pidin toimitusta hyvinkin nopeana.
- Turku, Finland - ()
4/5 Turvakynttilöitä pikkulapsi- ja koiraperheisiin. Vaikka koko oli valittavissa oli se hieman pettymys kuten liekin kirkkauskin.Hinta-laatusuhdekkaan ei nyt osunut kohdilleen koska marketit myyvät isompia kolme kympillä.
- Toivakka, Finland - ()
4/5 Siinä mielessä hyvä kynttilä että ei haittaa vaikka unohtuisi päälle palamaan verrattuna oikeaan kynttilään. Kauempaa katsottuna vaikuttaa kuin kyseessä olisi oikea kynttilä.
- Naantali, Finland - ()

LED-blockljus med batteri

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Vackert blockljus med LED-belysning som ger stämningsfullt sken och är mycket säker att använda, ljuset oscillerar och ger ett mycket naturtroget sken precis som en eldslåga. On/Off-knappen hittas i botten, och det medföljande batteriet är av typen CR2032.

Finns i många storlekar!


Specifikationer:

  • Fungerar med 1 x CR2032 batteri
  • Material: Plast, vaxad yta.

Medföljer:

  • 1 x Blockljus
  • 1 x Batteri

Garanti:

3 månader

12 SEK Info om moms
Norm. 39
Välj storlek
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 1 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)  

Liknande produkter