Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
LED-lampa med ljudstyrning
Kraftfull LED-lampa med ljudstyrning. En kraftig klapp eller annat högre ljud i närheten av lampan triggar den av och på.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Antti O.
  Antti O. (2015-08-09)
 • Produktfoto av Vesa T.
  Vesa T. (2015-02-25)
 • Produktfoto av Vesa T.
  Vesa T. (2015-02-25)
 • Produktfoto av Jani H.
  Jani H. (2014-02-08)

4/5 Tämä on jo toinen samanlainen lamppu, jonka hankin e-villen verkkokaupan kautta. Tämän sijoitin ensin WC:hen. Siellä tämän lampun kantaosa ei yltänyt pohjaan asti, joten se ei saanut sähkökosketusta eikä toiminut. Sijoitin sen toiseen eteiseen (ensimmäinen ulkoeteisessä ja siellä se toimii erinomaisesti), joka on kolmen makuuhuoneen, keittiön ja olohuoneen välissä. Täällä se ei toimi kuten ajattelin - mm. yövalona. Oletin, että kun astun makuuhuoneesta yöllä eteiseen, valo syttyy. Se vaatii sen verran voimakkaan äänen, että sellaisia haluaa välttää yöaikaan. Sen sijaan päivällä se syttyy kun keittiössä tai muissa huoneissa tapahtuu jotain äänekästä. Eipä tuosta haittaa ole ollut. Kaikesta huolimatta ja sijoituspaikan huomioon ottaen, suosittelen lamppua. Hyvä tuote!
- Kerava, Finland - ()
4/5 todella näppärä syttyy helposti kun avaa oven valo ei ollut niin kirkas kuin ododin suosittelen esim eteiseen kun tulee kotiin ja on pimeää avaat oven valosytyy ei jos muistat jättää valokatkaisijan niin että se on päällä
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Ensimmäinen ei toiminut. Mut Villen takuu hoiti uuden lampun ja toimii. On tässä käytössä kätevä.Lamppuhan oli loppujen lopuksi sellainen kun tähän tarpeeseen toivottiin.
- Hollola, Finland - ()
4/5 Tilasin ensimmäisen vastaavan lampun jo yli 4 vuotta sitten ja se toimii vieläkin eteisen valona. Vaivatonta liikkumista pimeän aikaan kotia tullessa, kun ei tarvitse etsiä katkaisijaa, riittää kun oven aukaisee niin valot syttyy. Suosittelen
- Saarijärvi, Finland - ()
4/5 Helppo asentaa. Tuli hyvä yö- ja kulku valoa pimeällä. Pieni ääni ja valot on päällä, ei tarvitse erillisiä liikkeentunnistimia.

Itse laitoin valon heti ulkooven yläpuolelle, kun sisälle tullessa oven avaamisen ääni sytyttää valot, ei tarvitse etsiä katkaisijoita.

Kannattaa koittaa. Sopii myös pikaiseen Ei NIIN tee-se-itse ihmisille..;)
- Lahti, Finland - ()
4/5 Lamppu on tuulikaapssa. Se on erittäin kätevä kun tulee esim reissusta kotio koiran kanssa, nii ei tarvitse etsiä valokatkaisijaa kun vain pitää jotain ääntä, niin valo syttyy.
- Pyhämaa, Finland - ()

LED-lampa med ljudstyrning

★★★★★
★★★★★
31 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp


Kraftfull LED-lampa med ljudstyrning. En kraftig klapp eller annat högre ljud i närheten av lampan triggar den av och på. Vanlig E27-sockel.


 
Tekniska specifikationer:

 • E27-sockel
 • 30 000 timmars livslängd
 • Energieffektiv
 • Ljudstyrd

Garanti:

6 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: