LED Discoljus med 48 färgglada dioder
RGB LED lampa med 48 lysdioder som byter färg och skapar häftig stämning i hemmet. Lampan är formad som ett knippe svampar med några blad i bakgrunden och ser verkligen häpnadsväckande ut.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Roope E.
  Roope E. (2015-09-16)
 • Produktfoto av Roope E.
  Roope E. (2015-09-16)
 • Produktfoto av Timo K.
  Timo K. (2014-11-10)

5/5 Näppärä pikku bilevalo jossa punainen, vihreä ja sininen valo kiertävät myötä- ja vastapäivään yksitellen ja yhdessä. Monta erilaista valokuviota joten tämän katsominen ei heti kyllästytä. Täysin automaattinen ilman yhtäkään nappia. Kätevä kiinnittää esim ruuveilla seinään vaikka johto tosin on alle metrin mittainen. Suomalainen pistoke niin ei tarvitse adaptereita. Kovin paljon tätä en vielä ole käyttänyt joten laadusta ja kestävyydestä en osaa sen enempää sanoa. Vaikuttaa kyllä siltä että hyvissä käsissä iloa riittää pitkään. Plussaa äänettömyydestä
Lars L. - Hanko, Finland - ()
4/5 Tyttären tyttärelle "disco"- valoksi. Vähän sellainen muovisen oloinen mutta hyvin on kestänyt. Helppo käyttöinen. Toimitus tuli suht nopsasti ja hyvin pakattuna.
Jukka S. - Launonen, Finland - ()
4/5 perjantai ilta ja parastaenen ylex:sästä kera tämän valon. mikä parhainta!
Mika L. - Lieksa, Finland - ()
5/5 Helppo käyttää töpseli pistorasiaan ja eikun tanssimaan. Tosi raivostuttava vilkkuvalo mutta kyllä lapset tykkää ja paljon. Ainoastaan yksi ledi oli uutuuttaan rikki mutta sitä ei huomaa jamittaessa. Oma johto on lyhyt joten suosittelen jatkojohdon hommaamista.
Aarne A. - Hietama, Finland - ()
3/5 Minulla tämä on shamaani rummuissa tuomassa efektiä rummutykseen ja juoman kekkulit kun toimiikin seksikkäästi. Transsiin vaipuminen käy nyt helpommin ja antaa pontta ulottuvuuksiin siirtymiseen. liitin tämän sinne rummun taakse shamaanin käyttöön ja antaa upeat efektit. Suosittelen kaikille shamaneille laitettavaksi sinne noitarummun sisään..toimii
Markku V. - Hangonkylä, Finland - ()
5/5 Näppärä pikku bilevalo jossa punainen, vihreä ja sininen valo kiertävät myötä- ja vastapäivään yksitellen ja yhdessä. Monta erilaista valokuviota joten tämän katsominen ei heti kyllästytä. Täysin automaattinen ilman yhtäkään nappia. Kätevä kiinnittää esim ruuveilla seinään vaikka johto tosin on alle metrin mittainen. Suomalainen pistoke niin ei tarvitse adaptereita. Kovin paljon tätä en vielä ole käyttänyt joten laadusta ja kestävyydestä en osaa sen enempää sanoa. Vaikuttaa kyllä siltä että hyvissä käsissä iloa riittää pitkään. Plussaa äänettömyydestä.
Sebastian H. - Vihti, Finland - ()

LED Discoljus med 48 färgglada dioder

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

RGB LED lampa med 48 lysdioder som byter färg och skapar häftig stämning i hemmet.
Lampan byter färger mellan rött, grönt och blått ljus. Den roterar automatiskt, antingen spontant eller genom röstkommandon. Häftig discolampa, idealisk för hemmafester, eller mindre dansgolv.
 

 


Specifikationer:

 • Vikt: 190g
 • Produktstorlek: 13,00 cm x 13,00 cm x 4.20cm
 • LED-ljus färg: RGB-färgskala
 • LED-effekt: 8W RGB (Röd 16st, 16st gröna, 16st blå), Diameter 5mm
 • Lång drifttid: 20.000 timmar
 • Driftslägen: Auto, Ljudaktiverad
 • Inspänning: AC 90V-240V, 50/60Hz
 • LED-ljus storlek: D150mm

Medföljer:

 • 1 x Lampa

 

Garanti:

3 månader

90 SEK Info om moms
Norm. 172
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter