LED-meddelandeskylt bil
Har du haft någon anledning att kommentera med förarnas beteende i trafiken? Med den här enheten är det möjligt. Du kan lagra upp till nio poster i minnet, och sätta dem på visa, en riktig plats i sinom tid.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Joona M.
  Joona M. (2017-07-21)
 • Produktfoto av Joona M.
  Joona M. (2017-07-21)
 • Produktfoto av Teemu R.
  Teemu R. (2014-06-24)

Våra kunders produktvideor

5/5 Ihan näppärä ja hauska lisävaruste auton takaikkunaan. Voi vaikka ohjelmoida erilaisia virkistäviä viestejä kanssa-autoilijoille kuten: have a nice day tai hello. Ei kuitenkaan kannata kirjoitella sellaisia tekstejä kuten: Police, please follow tms.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Led valotaulu vastaa toiveitani enemmän kuin luulinkaan. Se mainostaa pientä yritystäni auton sivuikkunassa asiakaskäynneille mennessäni ja meidät tosiaan huomataan. Käyttöön otto tosin kesti oman aikansa, kun en ole oikein sinut elektroniikan kanssa ja odotin, että minua fiksumpi tulee sen laittamaan käyttökuntoon. Vakiovaruste yrityksenautossa nyt ja niin pitkään kun toimii, ehdottomasti. ja uusi tilataan, jos hajoaa. Talvipakkanen näyttää kestövyyden Suomen oloissa. Sitä odotellessa suosittelen.
- Masala, Finland - ()
3/5 Tämän hankinnasta on minulla jo reilusti aikaa, mutta eipä ole tullut käytettyä oikeastaan yhtään. Laite kyllä toimii hyvin, joskin käyttöliittymä voisi olla hiukan käytännöllisempi.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Hieman hankala ohjelmoida, ohjeet voisi olla paremmat, pienenkin tauon jälkeen joutuu kauko-ohjainta käpälöidä edes takaisin , jotta muistaa miten ohjelmointi tapahtuu. Muuten hyvin viihdyttävä kapistus.
- Järvenpää, Finland - ()
2/5 Tilasin puolisolle lahjaksi kyseisen viestitaulun tarkoituksena asentaa se auton takaikkunaan kanssa autoilijoille viestimiseen. Odotukset oli korkealla ja kun tuote saapui, mentiin sitä heti kokeilemaan autoon. Pettymys oli melkoinen kun sitä alettiin räpeltää kun kaukosäädin ei toiminut kuin edestä päin ja vierestä, ohjeet melko suppeat ja imukuppi kiinnitys ei pysynyt ollenkaan ikkunassa. Jonkin aikaa sitä kuitenkin kuljeteltiin autossa ja välillä koetettiin että josko se kuitenkin pysyis... ei vaan pysynyt. Kaiken huippu oli kun sattui se kesän ensimmäinen kahdesta lämpimästä päivästä ja taulu oli takaikkunalla hattuhyllyn päällä, taulun punainen päällyskalvo oli kuoriutunut ja käpristynyt ulos paikaltaan.

Kaiken kaikkiaan hieno ajatus, mutta toteutus ei vastannut odotuksia.
- Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Led autotaulu on hauska lisä autoon. Hyvää on se, että voit laittaa useamman tekstin valmiiksi ja että tekstin nopeutta voi säätää. Huonoa se, että tekstin vaihtaminen kaukosäätimestä ei onnistu laitteen takapuolelta, eli kun se on vaikka takaikkunalla teksti ulospäin, tekstin vaihto onnistuu vain ulkoa, lasin läpi.
- Espoo, Finland - ()

LED-meddelandeskylt bil

★★★★★
★★★★★
23 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt
Allmänt:


Har du någon gång känt behovet av att kommentera dina medtrafikanters beteende i trafiken? Med den här LCD-skylten är det möjligt. Du kan lagra upp till nio olika meddelanden i minnet som du kan välja vid olika tillfällen. Den maximala längden på ett meddelande är 250 tecken. Enheten styrs bekvämt med en fjärrkontroll. Panelen kan fästas med sugkoppar på glasrutan. Kanske även kan fungera som praktisk reklam för små företag?

 

Video:

 

Nätadapter

foto

6,00 €

Tekniska specifikationer:

 • Lagringsplats för nio meddelanden
 • Längd på meddelade max 250 tecken
 • Tre olika rullningshastigheter
 • Mått: 300 x 50 x 15mm
 • Vikt: 100g

 

Paket innehåller:

 • 1x LED-anslagstavla
 • 1x Fjärrkontroll
 • 2x 1.5V AAA-batterier
 • 1x Bruksanvisning (Eng.)

 

Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti.


Produkter du kanske är intresserade av: