Armstödsdyna
Snygg, praktisk och bekväm dyna som spänns fast ovanpå armstödet i bilen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Veli-matti K.
  Veli-matti K. (2016-10-10)
 • Produktfoto av Keijo R.
  Keijo R. (2016-08-19)
 • Produktfoto av Keijo R.
  Keijo R. (2016-08-19)

5/5 Helppo ja edullinen korjaus kulahtaneelle käsinojalle. Perusnoja oli vielä mielestäni liian matalalla, joten tämä tuunaus poisti myös sen ongelman. Tokihan kädet tulisi pitää ratissa, eikä kyynärnojalla, mutta silti sitä kummasti välillä tarvitsee. Asennuksen helppous ja materiaalin laatu yllättivät positiivisesti. Ainoa epäilys kohdstuu kiinnityskuminauhojen kestävyyteen? Mutta sen aika näyttää. Hyvä ostos ja ideana aivan loistava.
- Hoikankylä, Finland - ()
5/5 tuote oli juuri sellainen kuin pitikin ja toimii todella hyvin,suosittelen! . . .
- Klaukkala, Finland - ()
3/5 Pettymys oli koska oli huomattavasti pienempi mitä odotin ja mitä kuvassa näyttää joten eihän tälle keksinyt sitten mitään käyttöä... harmi sinänsä
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Paketti tuli tänään, kun avasin sen sieltä tulvahti imelänkirpeä haju, ei mikään miellyttävä kokemus, olisiko jotain homeen estoainetta laitettu keinonahkaan. Asensin tyynyn kyynernojakylmälaukun kanteen, kuminauhat riittää juuri ja juuri, mutta piti ottaa pois kun haisi autossa liikaa. Päälinen voisi olla pehmeämpää keinonahkaa. Muoto-ompeleet voisi olla suorassa, minun tyynyssä on vinossa...
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hommasin tyynyn volvo v40 -03 malliin ja toimii juuri niinkuin pitääkin eli nostaa alkuperäistä käsinojaa hieman ylemmäs ja samalla pehmentää pintaa. Saisi olla vielä joku kuminen materiaali pohjassa jotta pysyisi paremmin paikoillaan.
- Saarenkylä, Finland - ()
5/5 Erinomainen hinta laatu suhde. Vielä paha sanoa kuinka kestää käyttöä. Saa säädettyä varmaankin monelle erikokoiselle käsinojalle. Itselle ainain sopii.
- Ylöjärvi, Finland - ()

Armstödsdyna

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Snygg, praktisk och bekväm dyna som spänns fast ovanpå armstödet i bilen.
I många fall är armstödet både för hårt och aningen för lågt ner placerat för att det ska gå att använda fullt ut. Dessa problem elimineras med denna kudde!

Kan också användas på andra platser i både bilen samt hemma, kanske på den obekväma IKEA-soffan?

Finns i flera färger.


Specifikationer:

 • Material: Konstläder
 • Spänns fast med elastiska band.

Garanti:

1 månader