Armstödsdyna
Snygg, praktisk och bekväm dyna som spänns fast ovanpå armstödet i bilen.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Veli-matti K.
  Veli-matti K. (2016-10-10)
 • Produktfoto av Keijo R.
  Keijo R. (2016-08-19)
 • Produktfoto av Keijo R.
  Keijo R. (2016-08-19)

5/5 Paketti tuli tänään, kun avasin sen sieltä tulvahti imelänkirpeä haju, ei mikään miellyttävä kokemus, olisiko jotain homeen estoainetta laitettu keinonahkaan. Asensin tyynyn kyynernojakylmälaukun kanteen, kuminauhat riittää juuri ja juuri, mutta piti ottaa pois kun haisi autossa liikaa. Päälinen voisi olla pehmeämpää keinonahkaa. Muoto-ompeleet voisi olla suorassa, minun tyynyssä on vinossa...
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hommasin tyynyn volvo v40 -03 malliin ja toimii juuri niinkuin pitääkin eli nostaa alkuperäistä käsinojaa hieman ylemmäs ja samalla pehmentää pintaa. Saisi olla vielä joku kuminen materiaali pohjassa jotta pysyisi paremmin paikoillaan.
- Saarenkylä, Finland - ()
3/5 Pettymys oli koska oli huomattavasti pienempi mitä odotin ja mitä kuvassa näyttää joten eihän tälle keksinyt sitten mitään käyttöä... harmi sinänsä
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Erinomainen hinta laatu suhde. Vielä paha sanoa kuinka kestää käyttöä. Saa säädettyä varmaankin monelle erikokoiselle käsinojalle. Itselle ainain sopii.
- Ylöjärvi, Finland - ()
5/5 toimii hyvänä korokkkeena ja hiirikäden kyynärpäälle pehmusteena aivan niin kuin pitikin. sopivan korkuinen ja pehmeä. siinä on lisäominaisuutena kumilenkit alapuolelle, niillä tyynyn voisi kiinnittää johonkin sopivaan paikkaan.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Ei mitenkään maailman kaunein kapistus, mutta oikein pehmeä ja käytössä mukava. Volvossa ainakin toimi ja pysyi paikallaankin kohtuullisen hyvin. Estetiikaltaan ei hirveän kaunis. Kyllä hintansa arvoinen ja toimiva.
- Jkl, Finland - ()

Armstödsdyna

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Snygg, praktisk och bekväm dyna som spänns fast ovanpå armstödet i bilen.
I många fall är armstödet både för hårt och aningen för lågt ner placerat för att det ska gå att använda fullt ut. Dessa problem elimineras med denna kudde!

Kan också användas på andra platser i både bilen samt hemma, kanske på den obekväma IKEA-soffan?

Finns i flera färger.


Specifikationer:

 • Material: Konstläder
 • Spänns fast med elastiska band.

Garanti:

1 månader