Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Diel sömnlarm till föraren
Enheten Har en elektronisk sensor som varnar dig så fort den identifierar hängande positionering av ditt huvud.
 • Diel sömnlarm till föraren

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Markus R.
  Markus R. (2016-01-14)
 • Produktfoto av Aleksei G.
  Aleksei G. (2015-03-22)
 • Produktfoto av Santeri R.
  Santeri R. (2015-03-06)
 • Produktfoto av Dc
  Dc (2014-09-01)
 • Produktfoto av Heikki P.
  Heikki P. (2014-07-22)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2013-07-23)
 • Produktfoto av Joona R.
  Joona R. (2013-07-23)

Våra kunders produktvideor

5/5 Sömnlarmet fungerar nog bra när man kör bil. Nu skulle jag använda den till TV-tittande och då åker oftast huvudet bakåt och då larmar den inte. Man kan kanske vända den bakochfram. Jag har inte testat så mycket men det borde fungera.
- Sollefteå, Sweden - ()
4/5 Olen käyttänyt tuotetta jo pari kolme vuotta ja se toimii hyvin. Turhia hälytyksiä tulee tietysti päätä liikutettaessa, mutta ne vain kertovat tuotteen toimivuudesta. Kannattaa käyttää jatkuvasti, jolloin paristotkin säilyvät paremmin toimivina.
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Ostin vanhemmilleni tälläiset joululahjaksi viime vuonna. Kumpikaan ei kuitenkaan ole omaansa käyttänyt, eli käytettävyydessä lienee jotain mätää. Laatu kuitenkin vaikutti hyvältä ja testaillessa tuote toimi moitteettomasti.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Pelastaa varmasti osan rattiin nukahtaneista jos tällainen on korvan takana. Piippaa kovalla äänellä kun laite kallistuu tarpeeksi, eli kun pää nyökkää alaspäin. Halpa varmistus ainakin hommata autoon hanskalokeroon. Sieltä sen muistaa ottaa käyttöön jos meinaa ruveta väsyttämään ajaessa.
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Kyllähän tuota pitkillä matkoilla korvatakana pitää. Pienestäkin nyökäytyksestä rupee vinkumaan joten itseni mielestä ainakin kätevä vehje. Ainoa miinus on se, että ei oikein pysy korvalla.

Hintakin jopa huimat 3e niin rahan arvonen vehje kyllä on!
- Muurame, Finland - ()
4/5 Silmälasien kanssa tuote tuntuu korvalla huonolta, pitänee vaihtaa piiilolinsseihin. Huonona puolena, että ottaa omasta mielestäni "liian myöhään" pilkkimisen, tosin se voi pelastaa silti. Äärettömän väsyneenä varmasti hyvä tuote, mutta jos nyökytät päätäsi musiikin tahtiin, luulee laite että nukahdat.
- Sonkajärvi, Finland - ()

Diel sömnlarm till föraren

★★★★★
★★★★★
26 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Andra populära produkter i kategorin
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Detta fyndiga sömnlarm är helt enkelt en utmärkt lösning för att förhindra olyckor i trafiken som orsakas av trötthet. En billig försäkring för att rädda liv! En innovativ uppfinning som förhindrar dig att somna framför ratten! Denna lilla och lätta enhet använder du på samma sätt som ett headset. Enheten Har en elektronisk sensor som varnar dig så fort den identifierar hängande positionering av ditt huvud.


Garanti:

6 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: