Jordglob-halsband
Gillar du att resa eller känner någon som gör det? Detta halsband format som en vacker jordglob med kikare passar till både vardag och fest.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jarmo L.
  Jarmo L. (2016-03-14)
 • Produktfoto av Liisa L.
  Liisa L. (2015-08-22)
 • Produktfoto av Liisa L.
  Liisa L. (2015-08-22)
 • Produktfoto av Waltteri O.
  Waltteri O. (2015-08-21)
 • Produktfoto av Maro
  Maro (2015-08-10)
 • Produktfoto av Maro
  Maro (2015-08-07)
 • Produktfoto av Antti S.
  Antti S. (2015-06-05)

Våra kunders produktvideor

5/5 Pakko myöntää, koru näytti kuvassa kauniimmalle kuin se todellisuudessa on. Meinasin antaa tämän lahjaksi, mutta nyt en olekaan ihan varma...
Johanna P. - Raisio, Finland - ()
5/5 Jokaisen maailmankiertäjän koru. Riipus on hauska, koska maapallo on kohokuvioinen ja siksi näyttävä. Se pyörii jalustallaan. Settiä täydentää mukana roikkuva kiikari. Oikein hauska ja erilainen kokonaisuus.
Liisa L. - Turku, Finland - ()
1/5 Ihan hirveen näköinen tuote. Ei vastaa millään tapaa tuotekuvauksessa olevaa kuvaa. maapallo on epämuodostunut möykky jonka väritys on kokonaisvaltaista likaisen-sinisen-ruskean -sekaista. maapallo ei pyöri edes akselinsa ympäri koska sen muoto ei ole millään tapaa lähelläkään palloa tai mitään muutakaan tunnettua muotoa. Tarkoitus oli antaa tuote lahjaksi, mutta nyt ei kehtaa edes itsellään pitää missään esillä. Miten tällaista laatua voi edes myydä asiakkaille?
Jarmo L. - Helsinki, Finland - ()
4/5 tuote saman lainen kuin kuvassa riipus mukavan pitkä ei mitään huomautettavaa hinta laatu suhde kohdillaan suosittelen osta vaikka vaimolle lahjaksi.
Waltteri O. - Karjaa, Finland - ()
5/5 Todella hieno! Ainoana miinuksena se, että maapallo on väärinpäin, tai no, väärinpäin siihen nähden, miten maapallo yleensä kuvataan : D
Maro - Lahti, Finland - ()
4/5 Tilasin lahjaksi maapallo-riipuksen, koska halusin jotain erikoista. Riipus näyttää näyttävältä ja siinä on hienoja pieniä yksityiskohtia. Riipuksessa on kaksi kiintopistetä, itse maapallo ja kiikarit.

Mielestäni tämä riipus sopii hyvin lahjaksi nuorelle tai vanhalle.
Antti S. - Helsinki, Finland - ()

Jordglob-halsband

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Gillar du att resa eller känner någon som gör det? Detta halsband format som en vacker jordglob och passar till både vardag och fest. En unik accessoar som berättar en historia. Fin present!


18 SEK Info om moms
Norm. 90
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter