Miniuggla halsband
Denna mini-uggla är riktigt söt. Den är gjord av fint material som ser ut som antikt brons. Kedjan är lång.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Paula S.
    Paula S. (2016-09-26)
  • Produktfoto av Paula S.
    Paula S. (2016-09-26)

5/5 Ihana pöllökoru jota voi käyttää juhlavammissakin tilaisuuksissa mutta sopii myös arkeen erittäin hyvin. Usein ollut käytössä. Kerran katkesi ketju mutta sai helposti korjattua. on mukavan pitkä ja ilman lukkoa eli saa vetää suoraan vaan pään yli ilman murehtimista lukosta saako sitä kiinni vai ei.
- Vaasa, Finland - ()
5/5 Koru eli pöllöfiguuri oli isompi kuin odotin. Hinta-laatusuhde täysin kohdallaan. Koru on metallinen, joten sikäli kestänee aikaa ja kläyttöä. olen käyttänyt kerran. Käytössä kääntyy helposti ympäri, jolloin vain ääriviivat paljastavat hahmon. kaulaketju metaalinen riittävän pitkä ja helppo laittaa ja ottaa pois.
- Iittala, Finland - ()
5/5 Vähän vaihtelua normaaleihin kaulakoruihin. Piristävä pöllö kyseessä. Hintalaatusuhde kohtaa. Jos tykkäät erilaisista koruista, niin suosittelen kyseisen tuotteen hankkimista.
- , keminmaa, Finland - ()
5/5 On kyllä kaunis koru ja hintaa kun kattoo ni vois kuvitella et on ihan olemattoman kokonen ja muutenkin laadultaan surkea,mutta ei korkeus jopa 8cm ja ketjukin on sopivan mittainen.Hinta-laatusuhde on kyllä kohdillaan =) sopii hyvin mun pöllökorviksien kanssa tää koru kun molemmat samaa tyyliä,vaikka onkin eri kaupasta ostettu =) Suosittelen kaikille jotka tykkää pöllö aiheisista koruista =)
- Tampere, Finland - ()
5/5 Upea ja näyttävä koru. Ihana lahja niin tytölle kuin naisellekin. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Sopii monenlaiseen tilaisuuteen, niin arkeen kuin juhlaankin....
- Mustajärvi, Finland - ()
5/5 Tyttärelleni kaulakoruksi. Tykkäsi kovasti, otti heti käyttöön. Luokkakaverillakin oli samanlainen! Ja ei tähän hintaan meidän toreilta tämmösiä halppiskoruja saa. Ainakin vitosen ottaisivat.

Varsin oiva ostos
- Hamina, Finland - ()

Miniuggla halsband

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Denna mini-uggla är riktigt söt. Den är gjord av fint material som ser ut som antikt brons. Kedjan är lång. 


Specifikationer:

  • Vikt: 37g

Produkter du kanske är intresserade av: