Healing smycke
Finsk webbutik! Bred MP3-spelare, mobiltelefon-och Android tabletten, OBD felkod läsare, xenon kit, DV-kamera, present val!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jouni S.
  Jouni S. (2014-10-01)
 • Produktfoto av Anita K.
  Anita K. (2014-07-01)
 • Produktfoto av Santtu M.
  Santtu M. (2014-06-20)
 • Produktfoto av Nipe_Di
  Nipe_Di (2014-05-04)

4/5 Ostin itselleni magneettikoruja kipujen ja väsymyksen/lihasjäykkyyden lievitykseen. Magneettilukko on voimakas ja hyvä, magneetit kohtuutehokkaita, mutta koru itsessään on himpun painava. Voin kuitenkin irrottaa magneetit ja tehdä esimerkiksi mieleisiäni rannerenkaita tuotteen avulla. Tuote vastasi aika lailla odotuksia. Hinta-laatu-suhde oli oikein hyvä. Tulen varmaan jatkossakin ostamaan näitä.
- Uusikaupunki, Finland - ()
5/5 Annoin naiselleni lahjaksi ja sopiva pituus sille. Vahvat magneetit ja nätti koru.. en tiedä viellä auttaako,mutta ainakin käy kaulakouna :)
- Porvoo, Finland - ()
1/5 OBS! Halssmycken har inte kommit än ! -

Och flesta av artiklarna som inte kommit ännu ! -

Fakturan för varor som inte levererade skall stoppas hos Klarna, som förfaller 17-02-02.

mvh, Claire Fehervary, 2017-01-29
- Bromma, Sweden - ()
4/5 Laadukkaan ja näyttävän näköinen magneettikaulakoru. Magneettien vahvuudesta tosin on vaikea sanoa, että minkä vahvuisia ovat ja, auttavatko ne vaivoihin. Itse pidän ranteessa korua, koska se on liian lyhyt kaulalle.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Koru on kaunis. Minusta se tuntuu hieman ahdistavalta kaulalla. Poolopaidan päällä vähän parempi olo. Olen laittanut kaulanauhan ranteeseen ja en tiedä kuvittelenko vai mitä, mutta reumaattiseen kipuun sormissa auttaa. Suosittelen kuitenkin terveille ihmisille, minulle luultavasti ahdistava olo kaulalla johtuu kilpisrauhasestani.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Magneettikoruista on moni saanut erilaisiin vaivoihinsa helpotusta, ja sitä minäkin lähdin tavoittelemaan. Magneettisten, kuten monen muidenkin terveysvaikutteisten tuotteiden huono puoli on yleensä melko kallis hinta. Tämän tuotteen hinta ei päätä huimaa, ja lisäksi kaulakoru toimii somisteena arjessa ja miksei juhlavammassakin päivässä. Kaunis ja aivan ylellisennäköinenkin koru paraikaa kaulassani nyt kirjoitan, ja toisin kuin voisi kuvitella, koru lämmittää mukavasti ja ainakaan tällä hetkellä pitkäaikaista jomotusta kaulani oikealla puolella ei tunnu. Jos kipu on huomennakin poissa, vaihdan korun ranteeseeni, mihin tietokoneen ahkera hiiren käyttö aiheuttaa ilkeää vihlontaa...
- Ähtäri, Finland - ()

Healing smycke

★★★★★
★★★★★
25 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Magnetiska smycken kan eliminera smärta i leder och användas för att underlätta muskelspänningar. Hjälper för smärta i till exempel axlar, armbågar, handleder och fingrar. Magnetiska smycken har visat sig vara effektiva vid t.ex. smärta i handleden, musarm, reumatism och nackbesvär. Dessa smycken har uppnått stor popularitet i Asien där de sägs kunna förbättra blodcirkulationen och ämnesomsättningen. Smyckena passar t.ex. idrottare, kontorsarbetare och de som lider av smärta! 
 
Detta smycke är säkert att använda. Lätt illamående och viss smärta i en normal öm plats kan dock uppstå. Om symtomen kvarstår bör du ta av smycket och ta en liten paus. 
 
 
Medföljer:
 
 • 1 x Smycke

 

Garanti:

Produkten har tre månaders garanti.

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: